Peter_Pan isimli üyenin son içerikleri

1. P

Monitör Sorunu: Ekran Gidip Geliyor

ekranım git gel yapmaya devam ediyo ddu da yaptım tekrar olmadı bilgisayardaki dosyalarımı yedekleyip tekrardan fırmat attım fakat yine git gel yaptı gpt ile konuştum testler falan yaptırdı, bu arada furmakta test sırasında da olduğu farkettim oyüzden gpt ya psu dan olucağını yada monitörden...
  2. P

format atalı çok ta olmamıştı aslında ya birde freesync falan kapatınca olmamaya başladı bunun sebebi nedir peki freesync normalde neden varki mesela
  3. P

genel olarak bunu vermiş ekran kapanıp açıldığında baktım bi hata görünmedi fakat valorant minecraft lol asetto corsa gibi oyunlarda git gel yapmadı cs de git gel yapıyor sadece birde freesync Gsync yide yazmışsın onları kapalıda kullanmak daha mı mantıklı onlarıda kapattım şuanlık
  4. P

video falan izlerken olmuyo bu arada birde oyun olarak ta son zamanlarda sadece cs oynuyorum diğer oyunlarda olucakmı onuda denicem yarın ona göre kayıtlarında ekran resmini paylaşırım
  5. P

kabloyu değiştirdim aynı şekilde devam ediyor olay görüntüleyicisini açtım olduğu vakit bi sorun çıkarsa atıcam ve oyun dışında olup olmadığına dikkat etmedim genel olarak padcast dinlediğim için onada dikkat edicem yarın tekrardan yazmış olurum
  6. P

Merhabalar kullandığım monitör casper excalibur ekran kartımda msı ventus3x 3060ti son bir hafta kadar bi süredir monitörüm belirsiz zaman aralıklarında gidip geliyor ilk olmaya başladığında monitörüm bir anda kapandı ve bir süre de gelmedi reset attım bu seferde sanki ekran kartı sürücülerim...
Geri