Aldım hocam. 750 versiyonu 5.2k ya alacaktım bunu aldım 3 taksit vade farksız.
1776875103
Sen onlara bakma. Arkada zero fan tuşu var. Ona basınca fan...
Arkadaşlar nvdia ile amd ekran kartı konusunda tartışmasız nvdia alır. Karşılaştırma yapmayın hiç. Stabilizasyon gerek yazılım nvdia her türlü önde. Amd nin...
Hocam msi modelden şaşma. Nebi Akgün video yaptı izle mutlaka. Psu konusunda bütçenin zorlamanı da tavsiye ederim. Mümkünse minimum +400 fazla wattlık al ki...
Öyleyse dediğiniz gibi yapayım Asus takıntısı mecbur bırakacağız. Anakart konusunda da
MSI B650 GAMING PLUS WIFI 8.5k
Gigabyte B650 EAGLE AX 8k
Asus tuf...
😁
1776792220
Hocam konuyu guncelledim. 16 GM ram ile başlayacağım 5060 ti geçiş yaptım dediğiniz gibi. Gen4 SSD hem fikir olduk. Geriye sadece marka model...
Gemini yazdı hocam farkındayım piyasa analizi çok iyi değil yapay zekanın sanırım belirttim hatta. Anakart için Asus hem fikiriz fakat anlamadığım wifi...
4k fiyat farkı ile arasında iki fark var. Bu iki çekirdek daha düşük ve 65w TDP değerine sahip. Fazladan iki çekirdek almalı mıyım bunu düşünüp duruyorum...
Bu ekran kartını gördüm fakat ekran kartı için kesinlikle Asus önerisi aldım. Hem kalite hem yazılım konusunda çok iyi dediler. SSD konusunu düşünmekteyim...
Hocam 15 senedir yavaş PC kullanan biri olarak artık travma oldu o yüzden SSD özellikle gen5 istedim gen4 fiyatları çok yakın diye. Ekran kartı 5060ti...
Konuyu guncelledim. 9700x ile 7800x3d arasında kaldım şuanda. Ekran kartı 5060ti 16gb marka belli değil. PSU 750w MSI güzel bir model bakacağım. SSD Gen4...