Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler 5499TL

Aldım hocam. 750 versiyonu 5.2k ya alacaktım bunu aldım 3 taksit vade farksız. 1776875103 Sen onlara bakma. Arkada zero fan tuşu var. Ona basınca fan gereksiz çalışmayı bırakıyor. Ben şimdi sipariş verdim. Komple sessiz modeli daha tuzlu. Onun yerine watt arttır daha iyi
  2. M

❌İndirim Bitti! MSI MAG A850GL PCIE5 850W 4.980₺

BEDAVA KAÇIRMAYIN. 750 sini alacaktım 5.2k dan. hemen sipariş veriyorum bunu
  3. M

GIGABYTE VGA GeForce RTX™ 5060 Ti EAGLE OC 16GB 27.199TL

Arkadaşlar nvdia ile amd ekran kartı konusunda tartışmasız nvdia alır. Karşılaştırma yapmayın hiç. Stabilizasyon gerek yazılım nvdia her türlü önde. Amd nin olayı işlemci. Adamlar işlemcide zirvede oraya harcıyor bütün gücünü bu kadar basit. Amd ekran kartı çok güç çeker ne gerek var. Kullanıcı...
  4. M

🔥İndirim MSI GÜÇ KAYNAKLARINDA İNDİRİM

Hocam msi modelden şaşma. Nebi Akgün video yaptı izle mutlaka. Psu konusunda bütçenin zorlamanı da tavsiye ederim. Mümkünse minimum +400 fazla wattlık al ki kafan rahat etsin genel sistem stabilizesi açısından. Bir de Gemini pro'ya danış pc toplarken.
  5. M

Çözüldü✓ 9700x ile 7800x3d Arasında Kaldım Sizce hangisini Almalıyım?

Hocam tavsiyeniz üzere gen5 SSD den vazgeçtim. 1776795368 Gen 5 SSD vazgeçtim hocam. Anakart bu model mutabığım. Teşekkürler
  6. M

75K'ya Stabil PC topladım.

Sistemi topladım sonunda. Toplam 76.6 tuttu. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gemini de çok yardımcı oldu, kullanmanızı tavsiye ederim PC toplarken. Hangi parçayı hangi özelliklerinden dolayı kullanmanız gerektiğini bir bir açıklıyor.
  7. M

Öyleyse dediğiniz gibi yapayım Asus takıntısı mecbur bırakacağız. Anakart konusunda da MSI B650 GAMING PLUS WIFI 8.5k Gigabyte B650 EAGLE AX 8k Asus tuf gaming b650 plus wifi 10k en ucuz buldum. Burda aradaki 1.5-2k yı görmezden gelmeli miyim? Anakart konusunda opsiyon yapabilirim.
  8. M

😁 1776792220 Hocam konuyu guncelledim. 16 GM ram ile başlayacağım 5060 ti geçiş yaptım dediğiniz gibi. Gen4 SSD hem fikir olduk. Geriye sadece marka model seçmek kaldı bir de anakart
  9. M

Gemini yazdı hocam farkındayım piyasa analizi çok iyi değil yapay zekanın sanırım belirttim hatta. Anakart için Asus hem fikiriz fakat anlamadığım wifi olmayan model ortalama 1k daha uygun olması gerekirken düz b650 plus çok absürt fiyatlarda görüyorum. Sebebi popülerite mi yoksa ben mi...
  10. M

4k fiyat farkı ile arasında iki fark var. Bu iki çekirdek daha düşük ve 65w TDP değerine sahip. Fazladan iki çekirdek almalı mıyım bunu düşünüp duruyorum işte. TDP değerinin düşük olması da cezbediyor. 1776774890 Hocam resmen aydınlatıyorsunuz. Peki anakart Asus önerir misiniz bios kolaylığı...
  11. M

Bu ekran kartını gördüm fakat ekran kartı için kesinlikle Asus önerisi aldım. Hem kalite hem yazılım konusunda çok iyi dediler. SSD konusunu düşünmekteyim öneriniz için teşekkür ederim
  12. M

Hocam 15 senedir yavaş PC kullanan biri olarak artık travma oldu o yüzden SSD özellikle gen5 istedim gen4 fiyatları çok yakın diye. Ekran kartı 5060ti gaming gen sitesi 29600TL diye not aldım sağolasın. Ram ilk etapta düşürüp sonra eklemek daha mantıklı o zaman. PSU konusunda kaliteli bir ürün...
  13. M

Konuyu guncelledim. 9700x ile 7800x3d arasında kaldım şuanda. Ekran kartı 5060ti 16gb marka belli değil. PSU 750w MSI güzel bir model bakacağım. SSD Gen4 kioxsia dram kontrolcülü uygun bir ürün düşünüyorum. Anakartta gigabyte biosu ve f/o oluşu çok işime yarayacak ama donanımsal olarak Asus da...
Geri