Arama sonuçları: *

1. Z

360hz üzerinde öneri istiyorum.

500 hz mi
  2. Z

10k Anakart önerisiiiiii

Merhaba r7 9800x3d anakart önerisi alabilirmiyim asus ve atx olması öncelik
  3. Z

Çözüldü✓ Acilll hangi anakartı almalıyım

Anladım
  4. Z

Asus marka bakıyorum önerin varsa paylaşabilirmisin
  5. Z

Selamun aleyküm öncelikle o gün geldi artık pc topluyorum anakartta kararsız sizce hangisini almalıyım
  6. Z

Xiaomi 15ultra vs S25 ultra

X7 pro aldım rezalet poco f7 pro aldım güya 120fps sabitleme için çip varmis 90in üstünü göremedim telefon ateş pahası zaten ısınıyo cayır cayır yanıyor resmen poco pişmanlıktır
  7. Z

Xiaomi 15ultra vs S25 ultra

Arkadaşlar bu iki telefon arasında genelde oyun oynicam kasmasını ısınmasını istemem sizce hangisini almalıyım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi?
  8. Z

Aras kargo faciası Ürün yok

Aras kargoya gidip elini masaya vuruyorsun katdeşim bu kargoyu teslim eden şahısın ismini istiyorum diyorsun hele bi geldin kime teslim etmiş diyorsun biraz göğüslerini geriyorsun tabi yoksa geçmiş olsun:)
  9. Z

Acill full setup yardım

Hocam her şey birbirine girdi şimdi düzelttim 1750101185 Şimdi bakın hocam
  10. Z

Acill full setup yardım

selamun aleyküm Arkadaşlar 150k.160k civarı full setup kurucam 20 güne ama çok kararsızım ps5 pro alıp setuptanmı kısim ps5 pro almayıp setupumu yükseltim halı hazırda 4k oled monitörde ekledim PC de sadece CS oynicam hikayeli oyunlarıda PS de sizce mantiklimi yoksa setup yükseltip artık...
  11. Z

Çözüldü✓ Sizce hangi monitörü almalıyım?

https://app.hb.biz/TfFvKHyJuIjx https://app.hb.biz/v7IaFIEt6BrC
  12. Z

Çözüldü✓ 150k setup 1080p 2k-4k

130k yapalım klavye mouse vs vs vs var
  13. Z

Çözüldü✓ 150k setup 1080p 2k-4k

Selamun aleyküm öncelikle 1 aya kalmaz ödemem gelicek inşallah çok kararsızım setup dizmekte en çok oynadığım oyun cs2 ama 2 ve 4k da oyun oynamak istiyorum ps5 pro alacağıma dedimki PC yi yükseltim ve yanına TV koyim nasıl olsa konsolda oynicam sizce mantiksizmi yada tv kaldırıp monitör...
  14. Z

Çözüldü✓ Gta5

Bilmiyorum çok kararsızım hocam
  15. Z

Çözüldü✓ Gta5

FC 25 lou ragnarök gta5 Ama mesela FC 25 oynicam gene PC de arkama yaslanıp kolla oynicam GTA 5 aynı şekilde arkama uaslanıp oynicam kolla bilmiyoeum mesela PS de FC 25 ile PC deki fc25 nasıl hangisinin optimizasyonu daha iyi
  16. Z

Çözüldü✓ Gta5

Bilmiyorum kararsız kaldım 1749372126 Bilmiyorum ama PC toplicam heralde PS koluda alıcam aynı performansı verir diye düşünüyorum
  17. Z

Çözüldü✓ Gta5

Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
  18. Z

Çözüldü✓ SİSTEMİ NASIL BULDUNUZ?

Mesela söyleyin? 1748592113 Evet
Geri