Çözüldü✓ Gta5

Zeyrek17

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
100000
Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı

Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
Bence de sizin düşündüğünüz şekil daha mantıklı hocam. Tek başına pc belli bir zaman sonra bayıyor açıkcası.

Bilmiyorum kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum ama PC toplicam heralde PS koluda alıcam aynı performansı verir diye düşünüyorum
ps kolu yerine xbox tercih ederseniz dhaa iyi olur pc için. İtopyada izyico kampanyası ile 1800 lere geliyor. Bence kaçırmayın.

Setup + Ps5 Pro en iyi kombinasyon kesinlikle doğru düşünüyorsun, zaten alacağın setup da güçlü olacak daha fazla abartı güçlere gerek yok 100k setupa vermeye değmez, iki tane farklı eğlencen olur, hem ailen de oynar, arkadaşlarında ben fikriye katılıyorum.

ps ve pc napacaksın ki aynı oyunlar var pc de ikisini bir alırsan diğerini kullanmazsın direk pc al.

Ps nin sorunu 100k bütçeni aşıyor olman pc de yine oyun yolunu bulursun ama ps oyunları aşırı pahalı ve ulaşması zor yani sürekli ekstra para harcama sorunu oluyor ve bir pc ile ps performans olarak kıyaslanamaz pc her zaman daha önde gelir

ps ve pc napacaksın ki aynı oyunlar var pc de ikisini bir alırsan diğerini kullanmazsın direk pc al.
İkisinin verdiği tatlar ayrı hocam. Ben pc ve ps5 kullanan biriyim. Koltuk başında oturmaktan sıkılınca ps e geçiyor ve farklı bir rahatlık oluyor. Ps her zaman daha keyif veren bir cihaz bence

FC 25 lou ragnarök gta5
İkisinin verdiği tatlar ayrı hocam. Ben pc ve ps5 kullanan biriyim. Koltuk başında oturmaktan sıkılınca ps e geçiyor ve farklı bir rahatlık oluyor. Ps her zaman daha keyif veren bir cihaz bence
Ama mesela FC 25 oynicam gene PC de arkama yaslanıp kolla oynicam GTA 5 aynı şekilde arkama uaslanıp oynicam kolla bilmiyoeum mesela PS de FC 25 ile PC deki fc25 nasıl hangisinin optimizasyonu daha iyi

Ps nin sorunu 100k bütçeni aşıyor olman pc de yine oyun yolunu bulursun ama ps oyunları aşırı pahalı ve ulaşması zor yani sürekli ekstra para harcama sorunu oluyor ve bir pc ile ps performans olarak kıyaslanamaz pc her zaman daha önde gelir
Bence ps in en iyi avantajı çıkan oyunları hep aynı performansta oynamak. Sınuçta her oyun optimize çıkıyor. Pc kadar güçlü olmasa da garanti 60 fps oynayabiliyorsun her oyunu. Pc performansı belki 3 4 sene sonra sıkıntı yaratıyor ama ps de en az 7 sene götürüyor.

Bence ps in en iyi avantajı çıkan oyunları hep aynı performansta oynamak. Sınuçta her oyun optimize çıkıyor. Pc kadar güçlü olmasa da garanti 60 fps oynayabiliyorsun her oyunu. Pc performansı belki 3 4 sene sonra sıkıntı yaratıyor ama ps de en az 7 sene götürüyor.
Bilmiyorum çok kararsızım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,946
Üyeler
190,836
Son üye
Atakan Dogan
Geri