Hocam PC toplayınHayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
Bence de sizin düşündüğünüz şekil daha mantıklı hocam. Tek başına pc belli bir zaman sonra bayıyor açıkcası.Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
Bilmiyorum kararsız kaldımBence de sizin düşündüğünüz şekil daha mantıklı hocam. Tek başına pc belli bir zaman sonra bayıyor açıkcası.
Bilmiyorum ama PC toplicam heralde PS koluda alıcam aynı performansı verir diye düşünüyorumHocam PC toplayın
ps kolu yerine xbox tercih ederseniz dhaa iyi olur pc için. İtopyada izyico kampanyası ile 1800 lere geliyor. Bence kaçırmayın.Bilmiyorum kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum ama PC toplicam heralde PS koluda alıcam aynı performansı verir diye düşünüyorum
Yok hocam aynı performans vermezBilmiyorum kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum ama PC toplicam heralde PS koluda alıcam aynı performansı verir diye düşünüyorum
ps ve pc napacaksın ki aynı oyunlar var pc de ikisini bir alırsan diğerini kullanmazsın direk pc al.Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
İkisinin verdiği tatlar ayrı hocam. Ben pc ve ps5 kullanan biriyim. Koltuk başında oturmaktan sıkılınca ps e geçiyor ve farklı bir rahatlık oluyor. Ps her zaman daha keyif veren bir cihaz benceps ve pc napacaksın ki aynı oyunlar var pc de ikisini bir alırsan diğerini kullanmazsın direk pc al.
Ama mesela FC 25 oynicam gene PC de arkama yaslanıp kolla oynicam GTA 5 aynı şekilde arkama uaslanıp oynicam kolla bilmiyoeum mesela PS de FC 25 ile PC deki fc25 nasıl hangisinin optimizasyonu daha iyiİkisinin verdiği tatlar ayrı hocam. Ben pc ve ps5 kullanan biriyim. Koltuk başında oturmaktan sıkılınca ps e geçiyor ve farklı bir rahatlık oluyor. Ps her zaman daha keyif veren bir cihaz bence
Bence ps in en iyi avantajı çıkan oyunları hep aynı performansta oynamak. Sınuçta her oyun optimize çıkıyor. Pc kadar güçlü olmasa da garanti 60 fps oynayabiliyorsun her oyunu. Pc performansı belki 3 4 sene sonra sıkıntı yaratıyor ama ps de en az 7 sene götürüyor.Ps nin sorunu 100k bütçeni aşıyor olman pc de yine oyun yolunu bulursun ama ps oyunları aşırı pahalı ve ulaşması zor yani sürekli ekstra para harcama sorunu oluyor ve bir pc ile ps performans olarak kıyaslanamaz pc her zaman daha önde gelir
Bilmiyorum çok kararsızım hocamBence ps in en iyi avantajı çıkan oyunları hep aynı performansta oynamak. Sınuçta her oyun optimize çıkıyor. Pc kadar güçlü olmasa da garanti 60 fps oynayabiliyorsun her oyunu. Pc performansı belki 3 4 sene sonra sıkıntı yaratıyor ama ps de en az 7 sene götürüyor.