Arama sonuçları: *

1. S

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

biliyorum fazla soru sordum ama kasanın ön panelde led var önde olması gereken fanlar üst panelde bu sıcaklık değerini etkiler mi ? bu soğutucuyu alırsam sıcaklıklar gene düşmeyecek diye endişeleniyorum
  2. S

bro soğutucuyu alıcam da hangi tarafı öne bakmalı hangi tarafı arkaya bakması gerek biliyor musun 2 fanlı ama birisinin egzoz fanına havayı iletmesi gerekiyor
  3. S

teşekkür ederim beni zorla thermalright burst assasin almaya zorladılar 1300 tl bütçemi çok aşıyor şuan takılı olan soğutucuyu buldum oda mandallı ve oda dark freezer sadece fan üstündeki etiketi kendi marka etiketiyle değiştirmişler sanırım am4 aparatı da montajlı yapmam gereken tek şey...
  4. S

maalesef aldığım sistemde kendi soğutucu fanı ile gelmedi rgb 450 tllik dandik bir ürün takılı geldi bende soğutuyordur herhalde dedim ama msi afterburner ve aida 64 sonuçlarını görünce moralim bozuldu
  5. S

teşekkür ederim ama tek sıkıntı kutunun içinden am4 aparatı çıkmıyormuş şuanki takılı olanda ona uyar mı hiç bilmiyorum bazıları thermalright burst assasin al diyor ama o bütçemi çok aşıyor
  6. S

hocam ryzen 7 5700x için alınır mı ? şuanki soğutucu dandik çıktı. işlemci 96 derecelerde geziyor oyunlarda boşta 50 55 arası
Top Bottom