Neler Yeni

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Genç
anakartına baksan 2 tane kucuk aparat cıkması lazım
maalesef aldığım sistemde kendi soğutucu fanı ile gelmedi rgb 450 tllik dandik bir ürün takılı geldi bende soğutuyordur herhalde dedim ama msi afterburner ve aida 64 sonuçlarını görünce moralim bozuldu

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Aydın
hocam ryzen 7 5700x için alınır mı ? şuanki soğutucu dandik çıktı. işlemci 96 derecelerde geziyor oyunlarda boşta 50 55 arası
valla bütçe kısıtlıysa alınır kral aktif olarak kullaniyorum hala buz gibi calısıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam ryzen 7 5700x için alınır mı ? şuanki soğutucu dandik çıktı. işlemci 96 derecelerde geziyor oyunlarda boşta 50 55 arası
alınır hocam bende 5600 için tek fanlısını kullanıyorum duo modeli 4 5 derece daha düşürür diye tahmin ediyorum en baba oyun 5600 ile 70 gördüm sizde 5700x ile maksimum 75 80 arası bile görmezsiniz diye tahmin ediyorum ucuz yollu bütçe dostu soğutucudur montajlarkende yanınızda biriyle montajlayın biraz zor tam oturtması vidalı değil mandallı çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Genç
valla bütçe kısıtlıysa alınır kral aktif olarak kullaniyorum hala buz gibi calısıyor
teşekkür ederim beni zorla thermalright burst assasin almaya zorladılar 1300 tl bütçemi çok aşıyor
alınır hocam bende 5600 için tek fanlısını kullanıyorum duo modeli 4 5 derece daha düşürür diye tahmin ediyorum en baba oyun 5600 ile 70 gördüm sizde 5700x ile maksimum 75 80 arası bile görmezsiniz diye tahmin ediyorum ucuz yollu bütçe dostu soğutucudur montajlarkende yanınızda biriyle montajlayın biraz zor tam oturtması vidalı değil mandallı çünkü
şuan takılı olan soğutucuyu buldum oda mandallı ve oda dark freezer sadece fan üstündeki etiketi kendi marka etiketiyle değiştirmişler sanırım am4 aparatı da montajlı yapmam gereken tek şey soğutucuyu çıkarıp macunu yenileyip bu soğutucuyu takmak ama üstündeki macunu nasıl silebilirim ıslak mendil olur mu ?

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Aydın
d
teşekkür ederim beni zorla thermalright burst assasin almaya zorladılar 1300 tl bütçemi çok aşıyor

şuan takılı olan soğutucuyu buldum oda mandallı ve oda dark freezer sadece fan üstündeki etiketi kendi marka etiketiyle değiştirmişler sanırım am4 aparatı da montajlı yapmam gereken tek şey soğutucuyu çıkarıp macunu yenileyip bu soğutucuyu takmak ama üstündeki macunu nasıl silebilirim ıslak mendil olur mu ?
dediğim gibi bütçe aşiyorsa alma kral herkesin o an durumu olmayabilir bende o yüzden aldim memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam önce kuru mendille güzel temizleyin çıkmayan ufak lekeler benim macun değişimi yaptığım zaman yoktu o yüzden o durum hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Genç
d

dediğim gibi bütçe aşiyorsa alma kral herkesin o an durumu olmayabilir bende o yüzden aldim memnunum
bro soğutucuyu alıcam da hangi tarafı öne bakmalı hangi tarafı arkaya bakması gerek biliyor musun 2 fanlı ama birisinin egzoz fanına havayı iletmesi gerekiyor

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
ulaş dursun
bro soğutucuyu alıcam da hangi tarafı öne bakmalı hangi tarafı arkaya bakması gerek biliyor musun 2 fanlı ama birisinin egzoz fanına havayı iletmesi gerekiyor
zaten kutudan fanlar takılı geliyor öndeki fanın ortasında logosu olucak şekilde takılmalı zaten arkadaki fan ters takılı oluyor direkt anlarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Genç
biliyorum fazla soru sordum ama kasanın ön panelde led var önde olması gereken fanlar üst panelde bu sıcaklık değerini etkiler mi ? bu soğutucuyu alırsam sıcaklıklar gene düşmeyecek diye endişeleniyorum

Top Bottom