Neler Yeni

Yardım Dark Freezer X123 Duo Montajına Yardım Eder Misiniz ?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Eymenarthur
Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. Başlıkta belirtmiş olduğum soğutucuyu aldım fakat kutudan çıkan montaj için tutucu mu deyim artık neyse anakarta büyük geldi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca Youtube'da gördüğüm Dark Freezer X123 Duo olmayan, düz olan versiyonun da, anakart ile gelen tutucu aparta ihtiyacınız var falan fisman diyordu. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Anakart modeli Asus B450M Dragon.
o aparatlar intel işlemciler için amd kullanamassın anakarttan cıkan apartları kullanmam lkazım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
o aparatlar intel işlemciler için amd kullanamassın anakarttan cıkan apartları kullanmam lkazım
Ayıktırdı arkadaşlar, sanada teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada termal macun sürmeden montaj yapacağım. Bakalım ısı değerleri nasıl olacak. Zaten hem stok fanlı hemde macunsuz kullanıyormuştum kim bilir kaç senedir 😃.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Eymenarthur
Ayıktırdı arkadaşlar, sanada teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada termal macun sürmeden montaj yapacağım. Bakalım ısı değerleri nasıl olacak. Zaten hem stok fanlı hemde macunsuz kullanıyormuştum kim bilir kaç senedir 😃.
neden meacun sürmüyorsun ısı degerleri tavan yapıcak sonra birdaha acıcaksın fanı macun surmeden ha stok fan kullanıp 90 derece almıssın ha x123 kullanıp 90 derece alıyorsun ne fark edicek

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
neden meacun sürmüyorsun ısı degerleri tavan yapıcak sonra birdaha acıcaksın fanı macun surmeden ha stok fan kullanıp 90 derece almıssın ha x123 kullanıp 90 derece alıyorsun ne fark edicek
Aldığım soğutucunun içinden çıkar dediler, çıkmadı. Elimde de macun yok. Stok fan ile macunsuz bir şekilde 80-85 hatta kışın 80'i geçmiyordu. Bakalım macunsuz bu soğutucu nasıl performans verecek 😄. Yarın birgün alır sürerim inşallah.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Aldığım soğutucunun içinden çıkar dediler, çıkmadı. Elimde de macun yok. Stok fan ile macunsuz bir şekilde 80-85 hatta kışın 80'i geçmiyordu. Bakalım macunsuz bu soğutucu nasıl performans verecek 😄. Yarın birgün alır sürerim inşallah.
Hocam valla macunsuz çalıştıran bir sizi gördüm duydum yapmayın etmeyin işlemcinize yazık . İçinden siyah sabitleme pinleri gibi bişi çıkıyor bakın onun yanında beyaz küçücük bi paket var içinde macun var onu kullanın

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam valla macunsuz çalıştıran bir sizi gördüm duydum yapmayın etmeyin işlemcinize yazık . İçinden siyah sabitleme pinleri gibi bişi çıkıyor bakın onun yanında beyaz küçücük bi paket var içinde macun var onu kullanın
Bu mu hocam ?

20250115_194559.jpg

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Tamamdır hocam. Valla arkadaş söylemese sürmeden takıcaz, saolasın hocam @Akadir41.
Ne demek hocam çok garip bi pakette gönderiyorlar bende ilk başta anlayamamıştım. Ama zaten kendi macunumu sürdüğüm için kullanmadım.

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
miel
Hocam merhabalar arkadaşlar gerekli yardımı yapmış ama yakın zamanda bende aynı soğutucuyu aldım şuan kullanıyorum bir probleminiz olursa sorabilirsiniz ilk defa kule tipi takıyorsanız biraz zorlanacaksınız ben epey zorlandım ama aslında çok basit ilk başta fan ayaklarını taktıktan sonra vidaları hafif gevşetip önce soğutucunun klipslerinden birini oturtun daha sonra kastırarak çeke çeke diğer uca da klipsi oturtursunuz sonra da vidaları sıkabilirsiniz tam sıkmayın anakarta zarar gelmesin ve bu dediğimi ilk başta yapamıyorsanız deneyin bence çünkü sonradan vidaları sıkması da zor olabilir ilk sıkıp öyle deneyin olmazsa yaparsınız bu arada geçen konularımdan birine cevap vermiştiniz oradan tanıdım iyi akşamlar.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam merhabalar arkadaşlar gerekli yardımı yapmış ama yakın zamanda bende aynı soğutucuyu aldım şuan kullanıyorum bir probleminiz olursa sorabilirsiniz ilk defa kule tipi takıyorsanız biraz zorlanacaksınız ben epey zorlandım ama aslında çok basit ilk başta fan ayaklarını taktıktan sonra vidaları hafif gevşetip önce soğutucunun klipslerinden birini oturtun daha sonra kastırarak çeke çeke diğer uca da klipsi oturtursunuz sonra da vidaları sıkabilirsiniz tam sıkmayın anakarta zarar gelmesin ve bu dediğimi ilk başta yapamıyorsanız deneyin bence çünkü sonradan vidaları sıkması da zor olabilir ilk sıkıp öyle deneyin olmazsa yaparsınız bu arada geçen konularımdan birine cevap vermiştiniz oradan tanıdım iyi akşamlar.
Çok teşekkür ederim hocam. Apartları bekliyorum gelsinler de montajı yapacağım. İyi akşamlar, neyle ilgiliydi konunuz 😇.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
stock fanda termal macun sürülü geliyor çünkü onun dışında x123 duo içerisinde küçük beyaz paket içerisinde termal macun geliyor idare eder performansı var

Top Bottom