Neler Yeni

Yardım Dark Freezer X123 Duo Montajına Yardım Eder Misiniz ?

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
miel
Çok teşekkür ederim hocam. Apartları bekliyorum gelsinler de montajı yapacağım. İyi akşamlar, neyle ilgiliydi konunuz 😇.
Rica ederim. Aparatları ben mahalledeki bilgisayarcıdan halletmiştim bende de yoktu. Hazır sistem satın almasıyla ilgili bir konuydu durumlar değişti yeni sistem almak yerine şuan kullandığımı yükselttim iyide oldu benim için 😊

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
stock fanda termal macun sürülü geliyor çünkü onun dışında x123 duo içerisinde küçük beyaz paket içerisinde termal macun geliyor idare eder performansı var
Evet sürülü geliyorda stok fan ile bugün fanı çıkarttığım da macun diye bir şey kalmamıştı resmen kaybolmuş. Çok az az kurumuş, takırdamış kalmıştı. Dediğiniz macunu da yukarda arkadaşlar da söyledi gördüm. Size de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim. Aparatları ben mahalledeki bilgisayarcıdan halletmiştim bende de yoktu. Hazır sistem satın almasıyla ilgili bir konuydu durumlar değişti yeni sistem almak yerine şuan kullandığımı yükselttim iyide oldu benim için 😊
Hayırlı olsun hocam, sevindim 🙂.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
Evet sürülü geliyorda stok fan ile bugün fanı çıkarttığım da macun diye bir şey kalmamıştı resmen kaybolmuş. Çok az az kurumuş, takırdamış kalmıştı. Dediğiniz macunu da yukarda arkadaşlar da söyledi gördüm. Size de teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, sevindim 🙂.
2 yıldır kullandığınızı belirtmişsiniz o yüzdendir diye düşünüyorum stok fanda gelen termal macun güzel aslında ama soğutucu yetersiz 80 85 derecelerde bitirmiştir macunu uzun süreli kullanımda

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
2 yıldır kullandığınızı belirtmişsiniz o yüzdendir diye düşünüyorum stok fanda gelen termal macun güzel aslında ama soğutucu yetersiz 80 85 derecelerde bitirmiştir macunu uzun süreli kullanımda
Muhtemelen hocam. Montajı yaptık, bir sorun yok. Bakalım soğutma performansı nasılmış.

Burdan yardımcı olan, bilgisi aktaran herkesden Allah razı olsun, ne duanız varsa kabul olsun inşallah. Teşekkür ediyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Cs2 oynadım biraz önce, 3-4 el. Nor alde sıcaklık 80-85'ler de geziyordu, şuan da 55-65 arasında geziyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,337
Üyeler
165,344
Son üye
lazziya_1
Top Bottom