rica ederim özellikle kasan küçükse biraz zor işlem kolay gelsin şimdidenDeneyeyim hocam. Bi 40,45 dakikaya denerim, teşekkürler.
rica ederim özellikle kasan küçükse biraz zor işlem kolay gelsin şimdidenDeneyeyim hocam. Bi 40,45 dakikaya denerim, teşekkürler.
Aldığın pc ci ye git al.Ben sisteme 2 senedir hiçbir şekilde bir şey montaj etmedim yada sökmedim. Sadece asd taktım. Stok fan ile geldiği için muhtemelen satın alıdığım yer o apartları kutuya koymamışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam saolasın.
Valla ekran kartının kutusunun içine bile baktım da yok malesef. O değil 2 tane bilgisayarım var, öteki sistem İntel, onun da kutusunda bir tane vida bile yok.
Valla bakacaz hocam. Bi şekilde hallederim .rica ederim özellikle kasan küçükse biraz zor işlem kolay gelsin şimdiden
Yeni aldığım bir ürün değil. 2 sene önce İtopya'dan almıştım. En kötü onları da ararım yarın.Aldığın pc ci ye git al.
Malesef İstanbul'da değilim. Fakat arkadaşıma sordum, ona sistem aldırtmıştım. Onun anakartın kutusundan çıktı. Bublar değil mi ?İstanbuldaysan kadıköydeki anakart hurdacılarına bak onlarda olur.
Evet bunlar. Vidaları da olması lazım.Malesef İstanbul'da değilim. Fakat arkadaşıma sordum, ona sistem aldırtmıştım. Onun anakartın kutusundan çıktı. Bublar değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
evetMalesef İstanbul'da değilim. Fakat arkadaşıma sordum, ona sistem aldırtmıştım. Onun anakartın kutusundan çıktı. Bublar değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
Evet bunlar. Vidaları da olması lazım.
Anaa iyi de ben stok fanı söktüm o fotosunu attığım şey anakartın arkasına montajlıymıştı, düşmüş şimdi. Onu da takacam mı gene .
Tam da bu parçalar çıkması lazımdıMalesef İstanbul'da değilim. Fakat arkadaşıma sordum, ona sistem aldırtmıştım. Onun anakartın kutusundan çıktı. Bublar değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
evet bir elinle arka kısma takıp tut sonra o küçük aparatları vidalarken buda sabitlenecek.Anaa iyi de ben stok fanı söktüm o fotosunu attığım şey anakartın arkasına montajlıymıştı, düşmüş şimdi. Onu da takacam mı gene .
Alıntıyı görüntüle
Bu oda.
Tamamdır. Peeki bu anakartta gümüş renkte vidalar yokmuş. Siyah renkte bir sürü vida varmış onlar olur mu acaba?evet bir elinle arka kısma takıp tut sonra o küçük aparatları vidalarken buda sabitlenecek.
.Tam da bu parçalar çıkması lazımdı
sağlam birşekilde sabitlenirse neden olmasın.Tamamdır. Peeki bu anakartta gümüş renkte vidalar yokmuş. Siyah renkte bir sürü vida varmış onlar olur mu acaba?
.