Oztaylan_Tr
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
- Bütçe
- 800
Ryzen 5 7600 için ucuz yollu f/p soğutucu bakıyorum OC yapılmadan stok uzay montaj kullanılacak bu soğutucu yeterli olur mu acaba?
Ürün Linki
Ürün Linki
İşlemci oyunlarda kaç derece oluyor bendede ryzen 5 7500f var 80 95 derece arası oluyordu oyunlarda bende soğutucu alana kadar CPU performance boost kapattım biostan baya düştü şuan 80 dereceyi geçmiyorRyzen 5 7600 için ucuz yollu f/p soğutucu bakıyorum OC yapılmadan stok uzay montaj kullanılacak bu soğutucu yeterli olur mu acaba?
Ürün Linki
ekran kartım yok henüz oyun oynamıyorum ama stress testinde en yüksek 93 gördüm ama pbo ile lvllerini ayarlayarak 80 üstüne çıkmasını engelliyorsun ama performanstan kısıyorİşlemci oyunlarda kaç derece oluyor bendede ryzen 5 7500f var 80 95 arası oluyordu oyunlarda bende soğutucu alana kadar CPU performance boost kapattım biostan baya düştü şuan 80 dereceyi gecmiyor
Pbo ne hocamekran kartım yok henüz oyun oynamıyorum ama stress testinde en yüksek 93 gördüm ama pbo ile lvllerini ayarlayarak 80 üstüne çıkmasını engelliyorsun ama performanstan kısıyor