Arama sonuçları: *

1. Y

MSI X670E Gaming Plus Wifi Ram slot sorunu

Ramlarda bir sıkıntı yaşamıyorum aslında. 1-3 çalışmaması garip geldi. 2-4 sorunsuz. PSU sipariş ettim Kernel-power için pazartesi gelir büyük ihtimal. Gskill Msı ile uyumlu yorumları görmüştüm birkaç yerde o yüzden aldım.
  2. Y

MSI X670E Gaming Plus Wifi Ram slot sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar. Geçen hafta MSI X670E Gaming Plus Wifi ana kart aldım. Ram olarak da G-skill Trident z5 neo rgb aldım. Sistemi ilk kurduğumda 1-3 slotuna taktım ramlar çalışmadı. 2-4 olduğunda çalıştı. Üzerinde fazla durmadım fakat sistem kernel-power hatası vermeye başladı. Memtestten...
  3. Y

Pc kendi kendine kapanması.

Güç kaynağı eskiden kalma 2019 da almıştım. Ekran kartı da aynı şekilde. Şu an yeter bu sisteme 600w diye düşünüyorum ama boştayken de yapınca garip geldi. Reset attığında ram ışığı yanıyor sarı şekilde. Biostan ram hızını 4800e çektim orijinal hali expoyu da kapattım. Dün gece sorunsuz...
  4. Y

Pc kendi kendine kapanması.

Merhaba arkadaşlar. Eski sistemimin parçalarını değiştirdim. Anakart, Ram, işlemci, m2 ssd ve soğutucu aldım. Sistemi güzelce kurdum fakat bazen masaüstüne genellikle oyunlarda kendi kendine kapanıyor. BİOS güncellemesi yaptım açılış süresi 1 dakikadan 15 saniyeye düştü ama biraz önce witcher 3...
  5. Y

Msı anakart mı asus anakart mı

https://amzn.eu/d/8IaG6hj https://amzn.eu/d/gahln2O Bu ikisi arasında tomahawk mı iyidir? 1738230688 Yoksa 10500 e bu kart mı
  6. Y

Buraya bakılırsa msı 81 derece asus 66 derecelerde çalışıyor. Çok fazla model var kafa karıştırıcı :) 1738228810 Tomahawk da güzel evet 9800 e 5 taksit oluyor amazonda şu an. Bütçe artırmak lazım biraz bekleyerek :)
  7. Y

Sistemde biri diğerine çok üstün parça var mı sizce ekran kartı düşük kalacak biliyorum ama sonraki iş. Anakart da wifi olsun diyorum o da en az 6000 dan başlıyor. Gigabyte kartlarda ya en girişi seviye ya da pahalı kartlar var piyasada
  8. Y

Selamlar arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum. Halihazırda bir sistemin var üzerinde msı rx580 8gb armor oc modeli var. Yeni sistemimde ekran kartını 3-4 ay sonra 5070 gibi bir şeyle değiştirmek istiyorum ya da 4070 super takacağım. Aklımdaki sistem şu: *Ryzen 5 7500F işlemci *G.skill...
Top Bottom