Arama sonuçları: *

1. C

İşlemci Önerisi

Bence 3600 işini fazlasıyla görür çünkü hem fps oranlarinda pek bir fark yok hemde ekran kartını rahatlıkla besleyecektir zaten onun yerine 3600x icin ödeyeceğin parayi anakart icin harcayabilirsin
  2. C

İtopya geri iade

Kardeşim sürücülerin güncel olduğundan kendin bakarak emin ol benim de başıma benzer bir olay gelmişti sadece sürücülerin güncellemelerini yapmak icin program kurmuştum iyi de çalışıyordu fakat ekran kartı icin güncel diyordu bu sıkıntıyı yaşayınca kontrol ettim güncel olmadığını farkettim...
  3. C

Kasayı kendim topladıktan sonra bütün driverları nasıl kurarım

Eğer elinden geliyorsa kurulum çok basit ilk kurduğunda pc yi internete bağlama sen kendin driverlerin hepsini kurduktan sonra bağla çünkü windows kendi farklı şeyler kuruyor çoğu zaman orijinalleri dururken onlarin kurulmasi mantikli değil bence
  4. C

Bios menü

Msi h81m p33 Gtx 750 ti 240 gb ssd 500 gb hdd Intel pentium g3220 Hyprex 1600 mhz gaming 8 gb ram 400 watt foem power Windows 7 ultimate yüklü şuan
  5. C

Bios menü

Selam aleykum arkadaşlar bilgisayarım şuan windows 7 bilgisayarımı windows 10 yapmak istiyorum ancak bilgisayar ilk açıldığında klavye ve mouse elektrik gelmediği için bios menüye alamıyorum çözümü nedir yardımcı olabilecek var mi ? (2 farklı klavye denedim ikisi de usb klavye)
  6. C

Hangi windows kurulmali

240 gb ssd kullanıyorum
  7. C

Hangi windows kurulmali

Selam aleykum arkadaşlar bilgisayarimin özellikleri intel pentium g3220 3.0 ghz/asus strix gtx 750 ti oc/ hyprex 1600 mhz gaming 8 gb ram /msi h81m-p33/ şuan windows 7 yüklü bilgisayarda cs go ve gta 5 oynuyorum sadece sizce bilgisayarı windows 10 mu yapayım yoksa windows 7 mi kullanmam...
  8. C

Düşük bütçe sisteme Islemci tercihi

Cümleten hayırlı geceler düşük bütçeli sistem toparlıyorum ama 2 işlemci arasında kaldım yeni çıkan amd ryzen 3300x ile amd ryzen 1600 14 nm olan versiyon arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bu ikisi dışında çok daha iyi verim alacaksam kendimi biraz daha sıkıp amd ryzen 5...
Geri