İşlemci Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar yakın bir zamanda işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum.Ben size sistemimden bahsedeyim;ASUS PRİME A320M-F,AMD RYZEN 5 1400 3.20 GHz, AMD RADEON RX 580 4 GB OC,APACER PANTHER DDR4 8 GB RAM.Sistemimde ram ve işlemci konusunda geliştirmeler yapmayı düşünüyorum.Sizce işlemci olarak ne almalıyım aklımda Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum sizce biraz daha paraya kıyıp 3600x almalımıyım yada başka bir işlemci öneriniz var mı ?

Ryzen 5 3600 yeterli olacaktır, tabii ki alabilirseniz Ryzen 5 3600X de alabilirsiniz. Yalnız anakart biraz düşük kalmış, değiştirme şansınız var mı acaba?

Para varsa 3600x almanız daha iyi olur.

Bence 3600 işini fazlasıyla görür çünkü hem fps oranlarinda pek bir fark yok hemde ekran kartını rahatlıkla besleyecektir zaten onun yerine 3600x icin ödeyeceğin parayi anakart icin harcayabilirsin

Ryzen 5 3600 yeterli olacaktır, tabii ki alabilirseniz Ryzen 5 3600X de alabilirsiniz. Yalnız anakart biraz düşük kalmış, değiştirme şansınız var mı acaba?
Düşük kaldıgını biliyorum da işlemcime ağırlık yapacak oyunlar oynadıgım için işlemciyi değiştirmek istedim ama eğer öyle diyorsanız ana karttan başlarız :)

Merhaba, R5 3600 istemenizin sebebi ekran kartı güncelleyecek olmanız mı? Güncelleyecekseniz düşündüğünüz kart nedir? Ona göre bir işlemci belirteyim.

Merhaba, R5 3600 istemenizin sebebi ekran kartı güncelleyecek olmanız mı? Güncelleyecekseniz düşündüğünüz kart nedir? Ona göre bir işlemci belirteyim.
Şu anki ekran kartım ı değiştirmeyi pek düşünmüyorum bu karta göre bir şey ayarlarsak güzel olabilir

Şu anki ekran kartım ı değiştirmeyi pek düşünmüyorum bu karta göre bir şey ayarlarsak güzel olabilir
merhaba 3600x almanızı öneririm anakartı sonradan bütçe biriktirip b450 yapabilirsiniz bütceniz yeterse x570 de alabilirsiniz ekran kartı olarak 3600x 2080 ti yı bile nerdeyse besleyebiliyor ben 2080 super alicam benimde 3600x işlemcim varda ondan söylemiş oliyim dedim ve 3600 ile 3600x in arasinda csgo gibi oyunlarda 20fps gibi farklar var söylemiş oliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bütçeniz nekadar bilmiyorum 1650s fiyat performans olarak iyi bi ekran kartı bana göre ama siz yinede ekran karti alirken ayrı bi konu açıp bütçenizi yazarsanız daha güzel yardimci olabilirler

merhaba 3600x almanızı öneririm anakartı sonradan bütçe biriktirip b450 yapabilirsiniz bütceniz yeterse x570 de alabilirsiniz ekran kartı olarak 3600x 2080 ti yı bile nerdeyse besleyebiliyor ben 2080 super alicam benimde 3600x işlemcim varda ondan söylemiş oliyim dedim ve 3600 ile 3600x in arasinda csgo gibi oyunlarda 20fps gibi farklar var söylemiş oliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bütçeniz nekadar bilmiyorum 1650s fiyat performans olarak iyi bi ekran kartı bana göre ama siz yinede ekran karti alirken ayrı bi konu açıp bütçenizi yazarsanız daha güzel yardimci olabilirler
Anladım dedğinizi göre bir plan oluşturucam kafamda teşekkürler yardım için <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,899
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri