Arama sonuçları: *

1. G

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

kahramanmaraş 1738349388 tadı aşırı kötü geldi bana nasıl içebiliyonuz anlamadım galiba alıştığınız için.
  2. G

kargodan 1 dal 1 dal 19 kişiye gönderirim hocam
  3. G

o kadar tahmin etmemiştim :D, en iyisi kırıp atmak evet. 1738343611 uyku getiriyor birde içtikten 30 dakka sonra felan anlamadım, ilk içtiğin zamanlar rahatlatıyor diyorlardı galiba ondan
  4. G

çöpe atıcam direkt
  5. G

ben denemek için aldım dediğim gibi ve merağım yenildi artık sigaraya merak duymuyorum ne kadar kötü bir tadı olduğunu anladım, siz içmek isterseniz için tabi sizin fikrinize karışamam. 1738343315 yok ben içmicem bir daha, eve bi geldim üstüm başım sigara kokuyodu bu bile içmemek için bir sebep...
  6. G

öyle yapıcam evet
  7. G

ilk defa denedim tadı gerçekten çok kötü, belkide alıştığın için fark etmiyorsun.
  8. G

Bağımlılık yapacak bir şey değilki, tadı çok kötü berbat kokuyor sadece havaya duman üflüyosun kimse sigaranın tadının iyi olduğunu söylemez. deneyerek gördüm 1738342619 Valla keşke 40-50 liraya alan olsa da satsam en azından para boşa gitmezdi
  9. G

babam kullanmıyor o zaman çöpe atıcam yada içen birine vericem
  10. G

Hep merak ediyodum, yetti artık dedim gittim aldım denedim.
  11. G

Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı...
Top Bottom