Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar çıktı!

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
24 sene ceza alanlar maksimum 6 seneye çıkarlar o da maksimum bence 4 yılda bile çıkarlar

24 sene ceza alanlar maksimum 6 seneye çıkarlar o da maksimum bence 4 yılda bile çıkarlar
Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım
Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyor

Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler

Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyor
gecmıs olsun hocam.

Tahliye diyor *** ne demek tahliye böyle saçma sapan iş mi olur diğerine de 24 vermiş 5 yıla çıkarlar içeriden

niye bu kadar uzun surdu ki kamera kayitlari felan her sey belli degil miydi zaten

Ömür boyu ve ek olarak bir de 24 yıl daha eklenmiş. Okuduklarınızı anlayamıyorsunuz.

Hukukumuz garip. Orası ayrı.

cezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım
o ikisini yaşatmazlar sen merak etme

Geri