YasinMKC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,101
Ağırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
cezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadımAğırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler24 sene ceza alanlar maksimum 6 seneye çıkarlar o da maksimum bence 4 yılda bile çıkarlar
Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyorcezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım
gecmıs olsun hocam.Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyor
Eywallah hocam teşekkür ederimgecmıs olsun hocam.
2 Kişi nasıl tahliye oluyor ya, kayıtları var hepsi cinayete karışmış, nasıl ceza almadan çıkabiliyorlar saçmalığa bak.Ağırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
o ikisini yaşatmazlar sen merak etmecezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım