- Reaksiyon skoru
- 2,228
Ağırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
cezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadımAğırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
Bana da göz boyamak için 24 yıl verdiler gibime geliyor24 sene ceza alanlar maksimum 6 seneye çıkarlar o da maksimum bence 4 yılda bile çıkarlar
Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler24 sene ceza alanlar maksimum 6 seneye çıkarlar o da maksimum bence 4 yılda bile çıkarlar
Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyorcezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım
gecmıs olsun hocam.Düz 24 verseydi evet ama ağırlaştırılmış cezalarda indirim zor verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk adalet yok ki bana 16 yaşında amcasının arabasını çalmış ehliyetsiz bi çocuk çarptı bacağım kırıldı kemik dışarı çıktı 3 aydır yatıyorum çocuk hâlâ geziyor
Eywallah hocam teşekkür ederimgecmıs olsun hocam.
2 Kişi nasıl tahliye oluyor ya, kayıtları var hepsi cinayete karışmış, nasıl ceza almadan çıkabiliyorlar saçmalığa bak.Ağırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
Malum türkiyeniye bu kadar uzun surdu ki kamera kayitlari felan her sey belli degil miydi zaten
o ikisini yaşatmazlar sen merak etmecezalar daha fazla olması gereklıydı ama bu ulkede buna bıle şükür cıdden fakat dıger 2 sı neden tahlıye edıldı anlayamadım