Arama sonuçları: *

1. D

Evde İnternet Hızı Sorunu ve Modem Tavsiyesi

Maalesef bilmiyorum.
  2. D

https://tpc.net.tr/forum/pages/altyapi-sorgulama/
  3. D

Broadcom chipsete sahip olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Doğru mu anladım?
  4. D

Peki saha dolabıyla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Keenetic hopper kn 3610 Adlı modemi sipariş etmiştim.
  5. D

Böyle bir durumun yaşanması için bizim yapmamız gereken bir şey var mı? Bilginiz varsa öğrenmek isterim.
  6. D

Anladım. Fiber hat bölgemizde bulunmadığından (hatta giga kampanyası adanada bulunmuyor) çekeceklerini sanmıyorum ama düzgün vdsl verseler de bizim için güzel olur. Sorun olunca da bizde sorun gözükmüyor diyip telefonu kapatmamaları lazım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. D

Müşteri hizmetleri iyi olan iss bilmiyorum hocam. Vodofone TT ve Turkcell kullandım evde. Hepsi aynı açıkçası. O yüzden Türknet ya da millenicom düşünüyorum açıkçası.
  8. D

O zaman sorun modemden çok iss diyorsunuz. 42 günümüz kaldı. Sanırım Türknet veya Millenicom a geçiş yapabiliriz. Peki son aya girince iss değiştirmek mümkün mü yoksa son ay bitince mi değişim yapabiliyoruz? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
  9. D

Herkese merhaba, Biz ev internetinde Turkcell Superonline müşterisiyiz. Bizim internetimiz aylardır şirketin vadettiği hızı vermiyor. Bu konuyu Superonline müşteri temsilcisi ile konuştuğumuzda onların sistemlerinde herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar. Bu sebepten herhangi bir ne müdahale...
Geri