Arama sonuçları: *

1. A

Lenovo LOQ 4050 mi HP victus 16 mı

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-15-fa1073nt-b10mzea-i7-12650h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,863835784.html Garip bir şekilde yazdığım bilgisayarı bulamadım ama neredeyse eş degeri bu 15 galiba yanlış yazmış olabilirim
  2. A

12 13 bine telefon önerir misiniz

Saçma benzetme oldu ama canın sağolsun boşver helal et hakkını
  3. A

Karşılaştırılmaz zaten ona bir lafım yok konudan bağımsız konudan çok uzakta konuşuyorsun bişey demiyorum haklisindir.
  4. A

Nasıl olmaz senin beğendiğin telefonu belki ben bir durumdan dolayı beğenmiyorum
  5. A

Tercih meselesi reis
  6. A

Acer araştırdım ancak içine ek bir şey konulduğunda garantisi bozulma durumu var diye vazgeçtim gözüme en mantıklı gelen Ryzen 7 7435HS Lenovo loq gibi zaten lenovodan şüphe duyma sebebim anakart yanma sorunuydu oda Ryzen işlemcide olmadığı söyleniyor sizin fikiriniz ne Lenovo hakkinda...
  7. A

12-13k aralığına değilde 10k civarına dedim 2-3 bin daha fazla olursa s21 fe alınır
  8. A

Hocam hem anakart yanma sorunu var diyosun hemde 4060 Lenovo loq atıyorsun anlayamadim ayrıca erazer çok önerilen bir marka değil
  9. A

Redmi note 10S alabilirsin dostum
  10. A

37-38 maximum
  11. A

Ne alayım tavsiye ettiğin bir şey var mı
  12. A

Hp victus 16 İntel core i7-12650h 16 gb ram 512 ssd 6GB RTX 4050 144hz 15.6 Lenovo LOQ Ryzen 7 7435HS 12GB ram 1 TB SSD RTX 4050 15.6 İkisi konusundada önemli şikayetler var Hp'de Hall sensör sorunu Lenovoda anakart yanma sorunu Sizin düşünceleriniz neler ?
  13. A

Lenovo IdeaPad gaming 3 alınır mı ?

Çok ağır oyunlar oynayamayacagim zaten valorant zula mc gibi oyunlar oynarım ancak bataryası nasıl bir bilginiz var mı? Battery draining yapma ihtimali var mı ?
  14. A

Lenovo IdeaPad gaming 3 alınır mı ?

Valorant gibi ortalama oyunlarda 100+ FPS verse benim için kâfidir. Öğrenciyim pil ömrü ortalama şekilde yeter mi ve benim için uzun ömürlü bir kullanim sağlar mı ?
  15. A

Çözüldü✓ 3 Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?

Hızlı şekilde gitmez dimi ? Şarja takılıyken bile çok hızlı şarjı giderse pek bir anlamı kalmıyor bence
  16. A

Hocam battery draining dediğiniz sorun bir kaç sene kullanımdan sonra olur dimi cihazı alır almaz olmaz ?
  17. A

Şuan baktım HP victus 16 bütçemi oldukça aşıyor suanlik öyle bir bütçeye çıkma düşüncem yok
  18. A

Teşekkür ederim alternatiflere yazacağım
  19. A

Fiyatı anlık gerçekten çok iyiymiş ancak şuan alma durumum maalesef yok olsa kaçırmazdim bir kaç ay sonrası için araştırma yapıyorum yinede alternatif olsun teşekkür ederim
  20. A

Peki. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim 🙂
Geri