Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 3 Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?

Hızlı şekilde gitmez dimi ? Şarja takılıyken bile çok hızlı şarjı giderse pek bir anlamı kalmıyor bence
  2. A

Hocam battery draining dediğiniz sorun bir kaç sene kullanımdan sonra olur dimi cihazı alır almaz olmaz ?
  3. A

Şuan baktım HP victus 16 bütçemi oldukça aşıyor suanlik öyle bir bütçeye çıkma düşüncem yok
  4. A

Teşekkür ederim alternatiflere yazacağım
  5. A

Fiyatı anlık gerçekten çok iyiymiş ancak şuan alma durumum maalesef yok olsa kaçırmazdim bir kaç ay sonrası için araştırma yapıyorum yinede alternatif olsun teşekkür ederim
  6. A

Peki. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim 🙂
  7. A

Loq serisinden vazgeçmemeliyiz anladığım kadarıyla
  8. A

Hmm anladım. Önerdiğiniz model haricinde aynı fiyat bantlarinda daha yuksek fiyatta olmayacak şekilde bir kaç laptop daha önerebilir misiniz rica etsem yinede aklımda alternatif bulunsun
  9. A

Çekinerek söylüyorum biraz öncede belirtmiştim laptop konusunda cahilim diye bahsettiğiniz konu ne üzerine biraz daha detaylandirabilir misiniz?
  10. A

Peki çok teşekkür ederim aklıma takılan başka bir sorun olursa yardım almaya çalışırım. Allah'a emanet olun 🙂
  11. A

Öğrenciyim ama şarjın benim için pek önemi yok kütüphanelerde pek dolaşan birisi değilim dolaşsam bile priz imkanı buluyorum önemli olan beni uzun bir süre idare edebilecek bir cihaz 1739101769 Vallahi ne yalan söyleyeyim laptop konusunda nesilden biraz cahil kalmış durumdayım attığınız...
  12. A

Çok ağır oyunlar değil ancak valorant gibi oyunlarda 90 FPS civarları alsam bana yeterli kısacası orta ağırlıkta oyunlar oynayacağım 1739101341 Teşekkür ederim ustam izninle bir soru daha soracağım. İkinci el ortalama 3-5 ay kullanılmış laptoplara yönelsek ne gibi sorunlar çıkar veya tavsiye...
  13. A

Öğrenciyim ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi ancak 25-30 arası çıkabileceğim maksimum değer
  14. A

MSI thin 15 geforce 3050 16 GB ram HP Victus gaming RTX 4050 16 GB ram MSI thin GF63 RTX 2050 16 GB ram Fiyat bandına göre bu 3 laptop arasinda gidip geliyorum piyasadaki en iyi alınabilecek f/p üçlü bu gibi duruyor. Eğer bu üçlüden daha iyi bir seçenek olduğunu iddia ederseniz o fikiride açığım...
Top Bottom