qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Ram yükseltmek kolay. İşlemci olarak daha iyi 7435HS.24 gb rami var?
Ram yükseltmek kolay. İşlemci olarak daha iyi 7435HS.24 gb rami var?
Ram yükseltmek kolay. İşlemci olarak daha iyi 7435HS.
Daha sağlıklı bir site.![]()
AMD Ryzen 7 7435HS vs Intel Core i5-12450HX: What is the difference?
What is the difference between Intel Core i5-12450HX and AMD Ryzen 7 7435HS? Find out which is better and their overall performance in the CPU ranking.versus.com
hocam bu sitede işlemcinin fiyatı zaten amdyi ileri atıyor.
amd f/p olarak iyihocam bu sitede işlemcinin fiyatı zaten amdyi ileri atıyor.
Tekli ve çoklu çekirdek performansınıda paylaşmış.hocam bu sitede işlemcinin fiyatı zaten amdyi ileri atıyor.
clockspeed ölçülmemiş fakatTekli ve çoklu çekirdek performansınıda paylaşmış.
2.4 GHz yine 7435HS kazanıyor.clockspeed ölçülmemiş fakat
Teşekkür ederim alternatiflere yazacağımHP victus 16 4050 modelini kullanıyorum gayet memnunum HP victus 15 in de 4050 modeli var fakat onların ekran kartı wattlari düşük laptop alırken de aynı ekran kartı yazsa da bazıları düşük performans verebiliyor onlara dikkat etmeni öneririm benim kullandığım HP victus 16 nin 4050si 120w haberin olsun
öyle fakat bu sitede işlemcinin çıkma yılı bile puan götürüyor saçma bir karşılaştırma sitesi bence2.4 GHz yine 7435HS kazanıyor.
watt olarak çok daha iyiöyle fakat bu sitede işlemcinin çıkma yılı bile puan götürüyor saçma bir karşılaştırma sitesi bence
Şuan baktım HP victus 16 bütçemi oldukça aşıyor suanlik öyle bir bütçeye çıkma düşüncem yokHP victus 16 4050 modelini kullanıyorum gayet memnunum HP victus 15 in de 4050 modeli var fakat onların ekran kartı wattlari düşük laptop alırken de aynı ekran kartı yazsa da bazıları düşük performans verebiliyor onlara dikkat etmeni öneririm benim kullandığım HP victus 16 nin 4050si 120w haberin olsun
Versus siteside +5 derece sıcaklığa dayanabiliyor diye puan veriyor.öyle fakat bu sitede işlemcinin çıkma yılı bile puan götürüyor saçma bir karşılaştırma sitesi bence
HP markasına bulaşmayın.Şuan baktım HP victus 16 bütçemi oldukça aşıyor suanlik öyle bir bütçeye çıkma düşüncem yok
sıcaklığa dayanması önemli bir karşılaştırma fakat işlemcinin çıkma yılı önemli değilVersus siteside +5 derece sıcaklığa dayanabiliyor diye puan veriyor.
Post automatically merged:
HP markasına bulaşmayın.