•|Gusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 672
Önemli bir durum değilG-SYNC desteği yok galiba çok fark ediyor mu?
Önemli bir durum değilG-SYNC desteği yok galiba çok fark ediyor mu?
Peki bunun R9T-5060 ile arasında ne fark var?Önemli bir durum değil
İşlemcisi farklı o da güzel bir cihazPeki bunun R9T-5060 ile arasında ne fark var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5070-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-qhd-180hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MMCJR?ftid=x49jvju6105koxss&magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
şunu almak istiyordum normalde
Ailenin laptoplar hakkında ne kadar bilgisi vardır bilmiyorum ama f/p ta en iyi marka game garajArtık laptop araştırmam bitti ve bu 3 modelden birini alacağım. Ailem Game Garaj gibi markaları almamı istemiyor. Mühendislik için alacağım.
Hocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.Game garaj neden düşünmüyorsunuz
O açıdan da korkutuyor. Daha yeni bir marka uzun kullanımda sıkıntı yaşanmayacağını kimse bilemez.Hocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.
70 bin TL'nin üstüne çıkamıyorum.Ailenin laptoplar hakkında ne kadar bilgisi vardır bilmiyorum ama f/p ta en iyi marka game garaj
Ama illa yok dersem
Alınabilir
İşte bu düşüncede olununca Asus ile sorun yaşıyorsunuzHocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.
2. el ve asusa o para verilmez kazıkBir de ikinci elde şunu düşünüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-7-rtx-4060-32gb-ram-1tb-ssd-1257728194/detay
Forumda önermeyen birisi vardı o yüzden game garaja mesafeliydim ama amd ryzen 9 8945hx işlemci baya iyi.İşte bu düşüncede olununca Asus ile sorun yaşıyorsunuz
Fiyat performans olduğu için muhtemelen. Ben epey olumlu yorumlarla karşılaştım. Olumsuz yorum gördüğüm de oldu ancak hangi markaya bakarsak bakalım illa bir yerde olumsuz yorum görüyoruz. Bayisine gittim ve neden MSI, Asus gibi markalara göre daha uygun diye sorduğumda, mesela MSI 5-6 yerden geçerek satışa çıkıyorsa (önce A yeri aliyo bilgisayarı ondan B yeri ondan da C yeri .. gibi ) Game Garaj bilgisayarları bu kadar dolanmadan direk satışa çıkabiliyor o yüzden daha uygun minvalinde bir cevap aldım. (Aynı mantığı sebze meyvelerde de görebiliriz yerinde üretilen bir sebze veya meyve İstanbula gelene kadar fiyatı katlanıyor)Hocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.