Yardım 3 laptop arasında kaldım hangisini almalıyım?

Game garaj neden düşünmüyorsunuz
Hocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.

Hocam konudan bağımsız gamegaraj neden çok fazla tercih ediliyor. İlk defa duyuduğum marka 6-7 sene kullancağız laptobu sorun çıkartmaması lazım piyasada ismini yeni yeni duyduğum firma Diğerlerinden daha uygun fiyatli ki bu sebep bile yeterli almamak için Şahsen okadar para verip İleride ne olacağı belirsiz bi cihaz almak aşırı mantıksız geliyor.
O açıdan da korkutuyor. Daha yeni bir marka uzun kullanımda sıkıntı yaşanmayacağını kimse bilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70 bin TL'nin üstüne çıkamıyorum.

İşte bu düşüncede olununca Asus ile sorun yaşıyorsunuz

İşte bu düşüncede olununca Asus ile sorun yaşıyorsunuz
Forumda önermeyen birisi vardı o yüzden game garaja mesafeliydim ama amd ryzen 9 8945hx işlemci baya iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu yeni çıkan intel işlemcili rtx 5000 serili laptoplari güzel mi mühendislik için uygun mu?

Fiyat performans olduğu için muhtemelen. Ben epey olumlu yorumlarla karşılaştım. Olumsuz yorum gördüğüm de oldu ancak hangi markaya bakarsak bakalım illa bir yerde olumsuz yorum görüyoruz. Bayisine gittim ve neden MSI, Asus gibi markalara göre daha uygun diye sorduğumda, mesela MSI 5-6 yerden geçerek satışa çıkıyorsa (önce A yeri aliyo bilgisayarı ondan B yeri ondan da C yeri .. gibi ) Game Garaj bilgisayarları bu kadar dolanmadan direk satışa çıkabiliyor o yüzden daha uygun minvalinde bir cevap aldım. (Aynı mantığı sebze meyvelerde de görebiliriz yerinde üretilen bir sebze veya meyve İstanbula gelene kadar fiyatı katlanıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri