Arama sonuçları: *

1. W

Papel giriş yaparken sim kartı blokeli hatası

dedim 100 tane şey attılar. evde yazıcı yok ben bu dilekçeyi kağıda yazıp atsam olur mu
  2. W

Papel giriş yaparken sim kartı blokeli hatası

Bunun çözümü nedir türk telekom online işlemlerde bulamadım bir türlü
  3. W

Ipad air m2 alınır mı mantıklı mıdır?

Hocam ben direkt aynısını aldım :) site güvenilir apple onaylı satıcısı
  4. W

Ipad air m2 alınır mı mantıklı mıdır?

Hem ipad 10 hem air m2 cihazını kullandım. Netflix izlerken ekran kalitesi olarak M2 çok daha iyi onun dışında çok fark hissetmedim. Pozitif teknolıjiden ipad 10 13.*** civarına geldi 1738576725 Mart sonu ipad 11 çıkacak onu bekleyip karar verebilirsiniz.
  5. W

ANKET! Üniversite Okumak mı? Otobüs Muavinliği mi?

Muavinlik 30 yıl yapılacak bir şey değil bence. Tırcılık çok daha mantıklı. Tır alır kendine çalışırsın bi yerden sonra.
  6. W

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Çoğu öyle.. ses muhabbetini daha önce hiç duymamıştım iyi oldu. Ama diğerleri hepsinde var neredeyse 1738576091 Tami benim kafama yattı hocam sende onu dene isterseb
  7. W

Kapattım.

Sizin yüzünüzden gerçekten hatalı ürünlerimizi bile iade edemiyoruz. Bi bitmediniz
  8. W

Öneri Tami veya Sipay Önerisi ????

Tami şu anlıj iyi hocam. Ben papelden 150yi çekio direkt tami kayarım muhtemelen
  9. W

Bende iş bankası olduğu için sıkıntı yoktu hocam ama çok sorunluydu başından beri. 1738567394 Böyle cashbackleri azaltınca kullanılmaya değer bir uygulama değil gibi geldiği için kaçtım hemen
  10. W

Bende tami ve papel arasında kaldım 1738565708 Tamii’nin kampanyaları güzel ancak nays gibi sonradan garanti üyeliği isteme durumu olmasın?
  11. W

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

Kampanya devam ediyor mu ? Web sitesinde 31Mart 2025 yazıyor da. Bir de referans kodu lazım atabilecek olan ulaşırsa sevinirim
  12. W

Merhaba, bende böyle bir uygulama arayışı içerisindeyim. Nays kullanıyordum ancak aynı sorunlardan dolayı bıraktım. Şu an istanbulkartplus kullanıyorum ama o da çok yetersiz. İninal ve papara’ya baktım ancak 3-5 luruş cashbackleri varmış. Aklımda papel var. Yeni kayıt olanlara 100tl ve davet...
Top Bottom