Neler Yeni

Ipad air m2 alınır mı mantıklı mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Kağan
selamlar, üniversitede derslerde kullanmak adına almak mantıklı mıdır, düşüncelerinizi alabilir miyim? pil süresi, taşınabilirlik açısından mantıklı gibi gözüküyor bana göre. sizce artıları ve eksileri nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Can Ekici
bilişim ile ilgili bi bölüm okuysan mantıksız ama temel işler(youttube,office prog,edit,modelleme) yapıcaksan mac işini görür hem hafif, hem ince, hem donanımlı hemde değer kaybetmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne okuyorsunuz?
mühendislik fakat bilgisayarım ağır ve şarj süresi de macler kadar gitmiyor. ikinci cihaz olarak düşünüyorum. bu amaçla 10.nesil daha mantıklı gözüküyor fakat m2 çipinin kullanılmasıyla cihazin çok ömrü olur gibi geldi o yüzden aklıma takıldı. arada farkı değer mi sizce?

wunderbar

80+
Hem ipad 10 hem air m2 cihazını kullandım. Netflix izlerken ekran kalitesi olarak M2 çok daha iyi onun dışında çok fark hissetmedim. Pozitif teknolıjiden ipad 10 13.*** civarına geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem ipad 10 hem air m2 cihazını kullandım. Netflix izlerken ekran kalitesi olarak M2 çok daha iyi onun dışında çok fark hissetmedim. Pozitif teknolıjiden ipad 10 13.*** civarına geldi
Mart sonu ipad 11 çıkacak onu bekleyip karar verebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mart sonu ipad 11 çıkacak onu bekleyip karar verebilirsiniz.
şöyle bir fiyat buldum çok da alınası site güvenilir midir bilginiz var mı?

wunderbar

80+
Top Bottom