Neler Yeni

Ipad air m2 alınır mı mantıklı mıdır?

Reaksiyon skoru
4
selamlar, üniversitede derslerde kullanmak adına almak mantıklı mıdır, düşüncelerinizi alabilir miyim? pil süresi, taşınabilirlik açısından mantıklı gibi gözüküyor bana göre. sizce artıları ve eksileri nelerdir?

bilişim ile ilgili bi bölüm okuysan mantıksız ama temel işler(youttube,office prog,edit,modelleme) yapıcaksan mac işini görür hem hafif, hem ince, hem donanımlı hemde değer kaybetmez

Ne okuyorsunuz?
mühendislik fakat bilgisayarım ağır ve şarj süresi de macler kadar gitmiyor. ikinci cihaz olarak düşünüyorum. bu amaçla 10.nesil daha mantıklı gözüküyor fakat m2 çipinin kullanılmasıyla cihazin çok ömrü olur gibi geldi o yüzden aklıma takıldı. arada farkı değer mi sizce?

Hem ipad 10 hem air m2 cihazını kullandım. Netflix izlerken ekran kalitesi olarak M2 çok daha iyi onun dışında çok fark hissetmedim. Pozitif teknolıjiden ipad 10 13.*** civarına geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem ipad 10 hem air m2 cihazını kullandım. Netflix izlerken ekran kalitesi olarak M2 çok daha iyi onun dışında çok fark hissetmedim. Pozitif teknolıjiden ipad 10 13.*** civarına geldi
Mart sonu ipad 11 çıkacak onu bekleyip karar verebilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mart sonu ipad 11 çıkacak onu bekleyip karar verebilirsiniz.
şöyle bir fiyat buldum çok da alınası site güvenilir midir bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,121
Üyeler
173,138
Son üye
noname5588
Geri