Arama sonuçları: *

1. E

İncehesap.comdan aldığım sipariş yok.

teşekkür ederim :)
  2. E

İncehesap.comdan aldığım sipariş yok.

Selamlar, bugün saat 12 20 civarında incehesap.com üzerinden 5 taksitli olarak gamepower sendo adlı mouseyi sipariş verdim , siparişlerim kısmına baktığımda mouse gözüküyordu fakat sonradan site çöktü , siteye tekrar girebildiğimde baktım siparişlerim kısmında yok. en son 2020 tarihinde aldığım...
  3. E

Kaç TL'ye almalıyım?

pazarlık ile 1200e indirmeye çalışıcam 1400 diyor ama bakalım
  4. E

Bu sistemi almalı mıyım?

Selamlar 1200 1300 tl bütçem var , i5 4440 işlemci, H81h3-i Anakart , Corsair 8 gb 2400 mhz Ram , Seagate 500 gb hdd , Hadron 600 w Psu , Everest Range 7 peak kasa. Eğer al derseniz bi süre sonra da ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ikinci el önerebiliceğiniz bir ekran kartı varsa onu da...
  5. E

Kaç TL'ye almalıyım?

Tamamdır çok teşekkür ederim
  6. E

Kaç TL'ye almalıyım?

Benim merak ettiğim bu pc kaç TL eder kesin alıcam demiyorum sadece merak ettiğimden soruyorum 1200 civarında benim bütçem
  7. E

Kaç TL'ye almalıyım?

Ya biliyorum şuanlık bütçe çok fazla olmadığı için bu sistemi düşünüyorum ekran kartı eklicem sonradan zaten
  8. E

Kaç TL'ye almalıyım?

ekran kartsız apu
  9. E

Kaç TL'ye almalıyım?

Arkadaşlar selamlar bi tanıdıktan i5 4440işlemci , h81h3-i anakart , corsair 8 gb 2400 mhz ram , hadron 600w psu, seagate 500 gb hddli pc alıcam kasa da everest range 7 peak. Sizce kaç TL'ye almalıyım?
  10. E

GTX 760 Performans düşüşü

teşekkür ederim
  11. E

Driver boosterden ve geforce experienceden güncelledim 1589367133 6 ayda bir format atarım hiç böyle bir şey olmazdı ve 3. kez win 10 içinden sıfırlamam bu ,ilk defa böyle birşeyle karşılaştım 1589367152 he birde csye girince 100 dereceye kadar çıkmışlığı var ekran kartı sıcaklığının :d
  12. E

Selamlar millet bende zotac gtx 760 var csde bildiğiniz çoğu kişinin yaptığı ayarları yapınca 250 300 fps arası fps alıyordum tabi win 10 içinden pcyi sıfırlayana kadar. sıfırladıktan sonra dvidia denetim masasından falan yine eski ayarları yaptım driverleri güncelledim fakat csye girdiğimde 70...
  13. E

asus rog strix rx 570 4 gb

8 ay falan garantisi var zaten bi tanıdıktan alıyorum, çok teşekkür ederim cevabınız için
  14. E

asus rog strix rx 570 4 gb

Selamlar 700 TL'ye asus rog strix rx 570 4 gb alınır mı acaba
  15. E

Ekran kartı slotu hakkında

Çok teşekkür ederim yardımınız için 1589363899 tahminen kaç tutar acaba bir bilginiz var mı?
  16. E

kesin bozulmuştur yani değil mi ?
  17. E

ya çok az 1 cm falan tek tarafı çıktı işte hemen hafif bastırdım yerine oturdu ama bilmiyorum işte
  18. E

Öncelikle Selamlar, Ekran kartını anakarttan çıkartırken kilidini açmayı unuttum ve haliyle biraz zorladım ve anakarttaki ekran kartı slotu az da olsa yerinden çıktı tekrar bastırdığımda yerine oturdu ama şuan ekran kartım olmadığı için çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer ekran kartı slotu bozulduysa...
Top Bottom