ekran kartsız apuekran kartı nedir
kanka pek bişe diyemem arkadaşının veyatta senin aklındaki düşünce ne çünkü intel apu çok saçma intel i10 10700 bile gta 5 te 50 fps alıyor 720 yani sadece google youtubeekran kartsız APU
kastığım şey bu arada ryzen 3 2200 g bile gta 5 te 55 fps alıyorekran kartsız APU
Ya biliyorum şuanlık bütçe çok fazla olmadığı için bu sistemi düşünüyorum ekran kartı eklicem sonradan zatenkanka pek bişe diyemem arkadaşının veyatta senin aklındaki düşünce ne çünkü Intel APU çok saçma Intel i10 10700 bile gta 5 te 50 fps alıyor 720 yani sadece google youtube
Mesaj otomatik birleştirildi:
kastığım şey bu arada ryzen 3 2200 g bile gta 5 te 55 fps alıyor
hayır yani senin aklındaki bütçe ne ona göre evet veya hayır diyeyim pek yorum yapan yokYa biliyorum şuanlık bütçe çok fazla olmadığı için bu sistemi düşünüyorum ekran kartı eklicem sonradan zaten
kanka pek bişe diyemem arkadaşının veyatta senin aklındaki düşünce ne çünkü Intel APU çok saçma Intel i10 10700 bile gta 5 te 50 fps alıyor 720 yani sadece google youtube
Mesaj otomatik birleştirildi:
kastığım şey bu arada ryzen 3 2200 g bile gta 5 te 55 fps alıyor
Benim merak ettiğim bu pc kaç TL eder kesin alıcam demiyorum sadece merak ettiğimden soruyorum 1200 civarında benim bütçemhayır yani senin aklındaki bütçe ne ona göre evet veya hayır diyeyim pek yorum yapan yok
1200 ise alabılırsınBenim merak ettiğim bu PC kaç TL eder kesin alıcam demiyorum sadece merak ettiğimden soruyorum 1200 civarında benim bütçem
kanka bende emin olamadım sen bu fiyata bu pc iyi mi? diye bir post at aynısını yaz belki tutarBenim merak ettiğim bu PC kaç TL eder kesin alıcam demiyorum sadece merak ettiğimden soruyorum 1200 civarında benim bütçem
Tamamdır çok teşekkür ederimkanka bende emin olamadım sen bu fiyata bu PC iyi mi? diye bir post at aynısını yaz belki tutar
pazarlık ile 1200e indirmeye çalışıcam 1400 diyor ama bakalım1200 ise alabılırsın