Arama sonuçları: *

1. A

20k pc+ monitör önerisi

Yardımlarınızı bekliyorum 1738706989 Alo
  2. A

Yardiim lutfen pc alcam

Monitör den oyun oynanılirmi onuda bilmiyorum bilgisayarım olmadığı senin diyebilirsiniz belki oldu ama masaüstü bilgisayar valorant filan oynaniliyor ama ben yeni bir bilgisayar alıp fc24 gibi oyunları oynamak istiyorum 1738704291 Haklısınız
  3. A

Yardiim lutfen pc alcam

Yani benim fc24 oynasam o kalitedeki bi oyun bilgisayarı olsa iyi olur bütçe 20k sınır 1738704074 Hocam 5k diye yazmışım 15k di ama 20k ya çıkarttım maks o kadar verebilirim
  4. A

Yardiim lutfen pc alcam

Yanlis yazmisim beyler ben kasayı sonra alcam 16gb ram ana kart filan bunlar sonra bu monitörü almayı planlıyorum ama oynayacağım oyunlarda ne kadar gerekli onu anlamadım 3 ay sonra filan hepsi kurmayı planliyorum
  5. A

Yardiim lutfen pc alcam

Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin
  6. A

Yeni Bilgisayar icin Karatsizim

Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin
Top Bottom