Sepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.
buradan sepetini görüntüleyemiyoruz ekran görüntüsü atarsan veya parçaları ve fiyatı yazarsan iyi olurSepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.www.vatanbilgisayar.com
valla hocam baya sıkıntı olmuş gt 1030 bu devirde hem kullanılmaz hemde iş yapmaz kendi imzamdaki sistemi bile çift monitörle buı fiyata mal ettim
eğer kendi monte etme imkanınız varsa ve 2 monitör zorunlu değilse daha iyi sistem önerisinde bulunabilirim
Hocam bana bir monitör yeter sizin sistem nedir acabavalla hocam baya sıkıntı olmuş gt 1030 bu devirde hem kullanılmaz hemde iş yapmaz kendi imzamdaki sistemi bile çift monitörle buı fiyata mal ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer kendi monte etme imkanınız varsa ve 2 monitör zorunlu değilse daha iyi sistem önerisinde bulunabilirim
Hocam baştan aşağı çok kötü bir sistem siz ihtiyacınızı ve bütçenizi yazın forum olarak sistem önerelim sakın ama sakın almayın bu sistemi.
Lutfen hocamvalla hocam baya sıkıntı olmuş gt 1030 bu devirde hem kullanılmaz hemde iş yapmaz kendi imzamdaki sistemi bile çift monitörle buı fiyata mal ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 7 5700X3D-Rx 6700XT Nitro+-Asus Prime B550M-K-Gskill Ripjaws 4x8GB 3200 Mhz-Kioxia Exceria G2 1TB-WD SN350 1TB-Cscool 240 MM White-Gameline Armor V4-Gamepower Bull T10-Samsung Odyssey G3Hocam bana bir monitör yeter sizin sistem nedir acaba
Gta fc25 kaldiriyomuRyzen 7 5700X3D-Rx 6700XT Nitro+-Asus Prime B550M-K-Gskill Ripjaws 4x8GB 3200 Mhz-Kioxia Exceria G2 1TB-WD SN350 1TB-Cscool 240 MM White-Gameline Armor V4-Gamepower Bull T10-Samsung Odyssey G3
bu halde 30-32k harcadım
Çok rahat kaldırır daha ağır oyunlar kaldırıyor bu sistemGta fc25 kaldiriyomu
Hocam yeni forum actim k bütçede bir sistem dizebilirimÇok rahat kaldırır daha ağır oyunlar kaldırıyor bu sistem
tam bütçe belirtirsen daha yardımcı olabilirizHocam yeni forum actim k bütçede bir sistem dizebilirim
Bak dostum bunları sadece örnek olsun diye atıyorum tam bütçe ve kullanım belirtirsen daha detaylı sistem öneririz sana ama bu attıklarım mesela en basitinden senin attığından kat be kat daha iyi ve üstelik aynı fiyata geliyor güzel bir monitor ve bir kaç özelleştirme ile ;Hocam yeni forum actim k bütçede bir sistem dizebilirim