Arama sonuçları: *

1. M

Yardım LoL'de yüksek ping sorunu

Teşekkür ederim, tüm bunları denedim. Ethernet üzerinden kullanıyorum internetimi, 90-100 mbps arasında hız alıyorum. Riot'a da bilet gönderdim, cevaplarını bekliyorum.
  2. M

Yardım LoL'de yüksek ping sorunu

Merhabalar, başlıkta da belirtmiş olduğum gibi LoL'de laglı bir ping almaktayım. Normal şartlarda 27 ms düzeylerindeyken 2 gündür 40-50 ms civarlarında. İnternet servis sağlayıcısı ile görüşme yaptım, kendilerinde bir sorun olmadığını söylediler, ki SpeedTest üzerinde de 26-27 ping civarında...
  3. M

Yardım Telefondaki DNS sorunsuz çalışırken PC üzerindeki DNS çalışmamakta.

Bahsettiğiniz ayarlara eriştim, fakat bu DOH ayarı içerisinde herhangi bir kural bulunmamakta. Ardından Kaspersky'ı da tamamen kaldırdım, kalıntılarını da temizledim. Şu an DNS kendi başına halen çalışmamakta, GoodbyeDpi ile tekrar deneyeceğim. Sizleri bilgilendiririm ardından. Teşekkür ederim...
  4. M

Samsung S24FE nereden indirimli alabilirim ?

Ben dün A 101'in bir mağazasında S21 FE ile karşılaştım. Vade farkı olmadan 3 taksit yapabiliyorlardı, S24 FE modeli gözüme denk gelmedi, ama bir şansınızı deneyin derim. Mağaza indirimi de kimi zaman olabiliyor.
  5. M

Önceden de denemiştim bunu, tekrar denedim fakat sorun devam etmekte. Kaspersky'ı tamamen kaldırmama rağmen çalışmamıştı ne yazık ki, GoodbyeDpi yapımcısı da bu konuya değinmişti. Bu antivirüsün parçacıkları bilgisayarda barınmaya devam ettiği sürece bunun çalışma olasığı maalesef yok. Ki...
  6. M

Merhabalar, başlıkta da söylemiş olduğum gibi; telefonum üzerinden 1.1.1.1 - 1.0.0.1 Cloudflare DNS ayarlarını kullanıyorum, Discord'a (Uygulama ve Web sayfasına) erişimimde herhangi bir aksaklık meydana gelmiyor ve sorunsuz bir şekilde diğer sitelere de erişebiliyorum. Aynı DNS ayarlarını...
Top Bottom