Arama sonuçları: *

1. Ardemmiz

Masam küçük kasayı nasıl ayak altından kaldırmak istiyorum uzay kasa nasıldır

Merhaba görselde eklediğim şekilde masam kasa ayak altında duruyor sarı siteden zoko uzay kasa fotoğrafı gördüm bu şekilde bir ürünün bir zararı olur mu veya farklı bir tavsiyesi olan görselleri ekledim
  2. Ardemmiz

ÇİÇEKSEPETİ %50 CASHBACK

Rica ederim genel kullanımda da papel gibi veren yok hocam iyice inceleyin cashbackleri
  3. Ardemmiz

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

Klasik teknosa iptal gelir
  4. Ardemmiz

ÇİÇEKSEPETİ %50 CASHBACK

Özelden yazdım 1739387115 50 TL veriyor ikimize de
  5. Ardemmiz

45.000 TL'ye 50xx serisi gelir mi?

Onlar daha çıkmadı toplanabilir fakat ne kadar güçlü ona bakmak lazım hangi kartlara denk
  6. Ardemmiz

Boş yapmışsın tartışma gereği dahi duymayacağım yurt dışı fiyatı belli aynı paraya mı satacaklar
  7. Ardemmiz

Fanboyla ne ilgisi var bunun.Sen nerden vardın 35-40k fiyatı olmasına zaten yurt dışı fiyatı 1000 $ 36.200 yapar bunun vergisi satan firmanın kârı bunları hesap edemeyecek kadar bilgisiz olamazsınız :) 1739337870 Dostum sende 45k’ya 5000 serisi sistem bekleme boşa sadece en kötü kart 30k tutar...
  8. Ardemmiz

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Knk fark yok klavye aynı kasa aynı fazladan para vermişsin verdiğin paraya 2 adet aula alırdım ben 😂
  9. Ardemmiz

Dolap'tan Satın Alınan Telefon Çalıntı Çıkabilir mi?

Faturası varsa sorun yok faturasız cihaz alma
  10. Ardemmiz

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz v2 alınır mı?

Çok ağır bir mouse kalite olarak filan iyi fakat verilir mi bu para dersen verilmez 2 bine almıştım biraz kullanıp sattım bilek ağrıtıyor
  11. Ardemmiz

Bu sistemin topladım sizce nasıl ?

Genel olarak iyi fan idare eder güç kaynağı değişmesi şart min 650 imkan varsa 700 üstü zorla
Top Bottom