Arama sonuçları: *

1. N

HP Victus 16 S-0023NT modelinde Hall Sensör hatası meydana geliyor

Öyle de ekran kartı watt değerleri kısıtlanacak, cihaz sıcaklığı daha da artmayacak mı? Ayrıca çeşitli mühendislik programları kullanıyorum. Ansys, Siemens ve Solidworks gibi bunlardaki işlemlerimi kısıtlar mı soketi çıkarmam?
  2. N

HP Victus 16 S-0023NT modelinde Hall Sensör hatası meydana geliyor

HP Victus 16 S-0023NT kullanıcısıyım. Cihazda R5 7640HS işlemci ve RTX 4060 kullanıcısıyım. Cihazın garantisi 5 Eylül'de bitti. Hall sensör sorunu yaklaşık olarak 20 gün önce oyun oynarken başladı. Omen hub üzerinden performans seçeneği ve fan hızını Max'a aldığımda oyunu oynamaya devam...
  3. N

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Banada birkaç sefer öyle çıktı ancak 1000 küsür çıkıyorsa linke tıklama. tarayıcı verilerini temizle her şeyi seçip.
  4. N

Hocam anlatıyorum nasıl alınacağını bende yeni çözdüm. Öncelikle farklı cihaz lazım bu cihazda yeni sıfır bir mail açıyoruz. Daha sonra bu mail ile Instagram'a üye oluyoruz ve bir iki kişiyi takip ediyoruz ben temu ve temu türkiye yi takip ettim. Sonra instagramı kapatıyoruz ve konu sahibinin...
  5. N

Arkadaşlar uzun denemeler sonucu mouse u yoldan rastgele çevirdiğim birinin telefonundan alabildim. Toplam 733,75 TL gözüküyor.
  6. N

size gelen kampanyanın aynısı da bende var şu anda. o sebepten ötürü mouse u alırsam yanına ne alabilirim diye düşündüm.
  7. N

bendede wincredit te 1000 tl var ama mouse 104 tl ye ne denediysem düşüremedim mouse u normal fiyatından alsam bir sonraki siparişte yerine ne alabilirim hiç baktınız mı farklı bir ürüne ?
  8. N

Dediğiniz gibi yaptım bu sefer de aynı şekilde fiyat güncellendi ama altında ünlem işareti ile '' Üzgünüz, bu promosyonun süresi doldu'' şeklinde bir ibare var. Acaba herkeste mi bitti yoksa yine bana özel mi bu durum.
  9. N

hesabın yeni olmasına gerek var mı yoksa alışveriş yapılmamış olması yeterli mi? Çünkü 10 15 tane mail hesabı açtım ve hepsinde durum aynı şekilde..
  10. N

evdeki herkesin telefonundan denedim ancak bahsettiğim gibi oldu. Şunu sorayım size yeni hesabı reklama tıklayınca internet sitesi üzerinden mi açıyorsunuz yoksa linkten uygulamaya girip öylemi açıyorsunuz. Ben hep reklamda çıkan websiteden ürünü 104 tl gördükten sonra uygulamada aç gibi bir...
  11. N

banada çok çıkıyor ancak her tıkladığımda yeni hesap açarak giriş yapıyorum. Temuyu kaldırıp link üzerinden yüklüyorum ama nafile. Çark geliyor 104 tl ye düşüyor uygulamayı açtığımdada 104 tl ama sepete ekleyip almaya çalıştığımda hesaba giriş yapmamı söylüyor. Giriş yapıyorum hop tekraradan...
  12. N

Hepsini kullandım neredeyse. 103.77 TL olan da vardı sanki. Onu da kullandım ama nafile.
  13. N

Şu ekrana kadar geliyorum ne zaman hesaba giriş yapsam tekrar 1000 küsür liraya çıkıyor. Hesapları daha bir dk önce açtım. Ödemeye geç diyip giriş yapınca bütün indirim gidiyor anlamadım gitti.
  14. N

Başka hesaplarla deneyebilirsin. Belki daha iyi bir kampanya denk gelir.
  15. N

Sistem değişik herkeste farklı işliyor. Bana gelen ürünün fiyatının %4'ü + 10 jeton toplamı 50 yaparsa 1000 tl lik kredi veriyor. Bende şöyle düşündüm. 1600 e mouse alınca 1000 tl kredi iadesiyle klavye veya başka bir şey alırsam total 1600 civarına hem mouse hemde başka bir ürün alabiliyorum...
  16. N

Temu da arama yerine wincredit yazın. Sonrasında ekrana gelen ürünlerin hemen üstünde yazıyor olmalı.
  17. N

%4 jeton+10 Jeton diyor. Yani 1000 TL lik alışveriş lazım en az. Kampanya herkese farklı çıkıyor herhalde. O sebepten önce mouse sonrasında klavye falan bakarım demiştim.
  18. N

Arkadaşlar, şimdi böyle bir kampanya geldi 1600 e alirsam bir sonraki 1000 tl lik alışveriş bedava mı olacak?
  19. N

Arkadaşlar, her türlü yöntemi denedim. Sonunda 104 tl olarak temu uygulamasında sepete eklemeyi başardım. Ancak oturum aç dediğimde bütün mail hesaplarımı denedim(hiçbirinde alışveriş yapılmadı ve bazıları sıfır). Hesabı girdikten sonra hepsinde 104 tl yerine 1037 tl olarak gözüktü. Hiç yaşayan...
Geri