hocam iki kelimelik iş değil bir yerleri silmeniz sıfırlamanız falan gerekebilir o yüzden 10 15 sayfa da olsa okuyunNasıl alabilirim biri anlatabilir mi çok mesaj var
knk bende siyah aldım takaslayabliriz gelince Ankara da mısın?hocamm size kuvvetli bir teşekkür ediyorum sayenizde 105 TL'ye aldım süpersiniz ancak kafamdaki tek soru şu benim setup siyah ağırlıklı mouse beyaz olacağı için sırıtır mı acaba?
Alıntıyı görüntüle
evet hocam ankaradayımknk bende siyah aldım takaslayabliriz gelince Ankara da mısın?
Evethocamm size kuvvetli bir teşekkür ediyorum sayenizde 105 TL'ye aldım süpersiniz ancak kafamdaki tek soru şu benim setup siyah ağırlıklı mouse beyaz olacağı için sırıtır mı acaba?
Alıntıyı görüntüle
pro stoğu şu anda var az önce aldımEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
pro stoğu var mı? Daha önce sipariş verilmiş cihazda alabilir miyim? Yeni hesap açmama rağmen hata veriyor 1 tane alabildim onuda başka cihazda.
Bir tane daha al : )hocamm size kuvvetli bir teşekkür ediyorum sayenizde 105 TL'ye aldım süpersiniz ancak kafamdaki tek soru şu benim setup siyah ağırlıklı mouse beyaz olacağı için sırıtır mı acaba?
Alıntıyı görüntüle
hahahahhaa bakıyım bi hocam alabiliyorsam alıyım diğerini satarımBir tane daha al : )
Yedekte dursun yada güzel hediye de olabilir.hahahahhaa bakıyım bi hocam alabiliyorsam alıyım diğerini satarım