Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

@habbassaka @yaman..k Arkadaşlar mikrofonun standlı olanını aldım ses kalitesi iyi de ses seviyesi düşük siz böyle bir problem yaşadınız mı?
Ürün 2 gün önce elime ulaştı. Ben de standlı olanını almıştım, ilk gün gayet iyi çalıştı ses seviyesi de iyiydi, dün kullandığımda ise ses vermeyeye başladı kablosunu hareket ettirince kısık şekilde ses gidiyordu. Baya uğraştım çözülmeyince iade ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ki gelse de denesem. 😂
Yok artık hala mı yok :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
@habbassaka @yaman..k Arkadaşlar mikrofonun standlı olanını aldım ses kalitesi iyi de ses seviyesi düşük siz böyle bir problem yaşadınız mı?
hayır böyle bir sorun yaşamadım. başka bir kablo veya port denediniz mi? bir de belki fark etmemişsinizdir mic üzerinde tekerlek var ses şiddetini arttıran ve kısan olmak üzere

Benim ki gelse de denesem. 😂
ah be yaman 🤣🤣

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eren
Ürün 2 gün önce elime ulaştı. Ben de standlı olanını almıştım, ilk gün gayet iyi çalıştı ses seviyesi de iyiydi, dün kullandığımda ise ses vermeyeye başladı kablosunu hareket ettirince kısık şekilde ses gidiyordu. Baya uğraştım çözülmeyince iade ettim.

Yok artık hala mı yok :D
Aslında ben ikisini de aldım,şimdi diğer büyüğü de test ettim onun da sesi kısık geldi.Bilmiyorum normal mi denetim masası ayarlarından 100 yaptım yine de kısık bence.Bir de bunun iadesiyle uğraşıcaz şimdi Allah'ım ya.Şu şirketten hatta bütün çin şirketlerinden markasız noname hiçbir şey almamak lazım.

hayır böyle bir sorun yaşamadım. başka bir kablo veya port denediniz mi? bir de belki fark etmemişsinizdir mic üzerinde tekerlek var ses şiddetini arttıran ve kısan olmak üzere

ah be yaman 🤣🤣
Denedim hocam denedim.Değişiklik yok.

yaman..k

80+ Silver
Aslında ben ikisini de aldım,şimdi diğer büyüğü de test ettim onun da sesi kısık geldi.Bilmiyorum normal mi denetim masası ayarlarından 100 yaptım yine de kısık bence.Bir de bunun iadesiyle uğraşıcaz şimdi Allah'ım ya.Şu şirketten hatta bütün çin şirketlerinden markasız noname hiçbir şey almamak lazım.

Denedim hocam denedim.Değişiklik yok.
Müşteri hizmetleri ile görüş kargoya gitmeden iade imkanı sağlıyorlar.

yaman..k

80+ Silver
Onu nadiren yapıyorlar ya.
Yok ya çoğu zaman yapıyorlar daha dün aldığım bir ürün geldi sallayınca içinden tıkırtı geliyordu kupon verirler diye temsilcilere yazdım doğru direk parayı iade etttiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Halil Çalık
Bana da indirim kartı geldi almalı mıyım sizce değer mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,446
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom