Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Yayıncı değilseniz mikrofon neden alıyorsunuz merakımdan soruyorum. Orta seviye kulaklıkların mikrofonu oyunlarda net şekilde duyuluyor zaten. Ayrıca masada yer kaplama derdi var bir de .
headset kulaklıkların üzerindeki miclerden 5 parmak daha kaliteli bu bir kenara, geçen oyunda konuşurken takımdaki herkes ses için baya bir şaşırmıştı. hem fiyatı uygun hem merak, heves denilebilir. kesinlikle uygun masa büyüklüğü olmayan setuplarda hiç kullanışlı olmaz bu tarz bir ürün. bir de keşke rgb kapatılabilse mic açma kapama tuşuna 2-3 sn basılı tutunca ya rainbow oluyor ya da sabit mavi yanıyor oyun oynarken benim gözümü alıyor bazen

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Doğukan
Temudan sipariş geçecem alabilirim aslında normalde kasanın ARGB fanlarıda var onlarıda kontrol etmek istiyorum hepsi için bir tane ürün buldum
https://share.temu.com/5U6ElYwEcnA
Bu ürün işe yarar diyorsan bunu almak isterim.

muadili olarak trden bunuda alabilirsin aynı şekil anakartımda argb portu yoktu bunu aldım sorun çözüldü vergilerle hemen hemen aynı fiyata gelecek zaten en azından beklemezsin ve garanti sorunun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Hüseyin Mert Görgel

muadili olarak trden bunuda alabilirsin aynı şekil anakartımda argb portu yoktu bunu aldım sorun çözüldü vergilerle hemen hemen aynı fiyata gelecek zaten en azından beklemezsin ve garanti sorunun olmaz
Eyvallah hacım sipariş geçtim bile 😃

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,349
İsim
Diyarhan

KingDeViL

80+ Bronze

goku010203

80+ Bronze
vergi dahil 900 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuansu marka
Vergi dahil nasıl 900e aldın? İndirim kartı ile düşse de minimum sepet tutarı yüzünden geçmiyor yanına ürün ekleyince ya minimum sepet tutarını geçmiyor yada 1050 tlyi aşıyor Total fiyat alınmıyor

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yusuf Bahadır
240mm sıvı soğutmayı unuttun o da temu dan 😁
Nasıl hocam o soğutma iş yapar mı?

Duocast mi bu mu?
duocast tabii ki, kıyaslanacak ürünler değil

Ben bu mikrofonu 1 yıl önce aliexpressten aldım. 550 liraya falan gelmişti. Sesi fiyatına göre gayet güzel, ama üstteki dokunmatik tuşu geldikten 1-2 hafta bozuldu. Onun dışında ürünü TRye bir marka getirmiş, adını hatırlamıyorum ama yeni gördüm 1700 TL'ye tr ürünü olarak sayıyorlardı kendi markaları gibi. Bir müzik firmasıydı.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,349
İsim
Diyarhan
Vergi dahil nasıl 900e aldın? İndirim kartı ile düşse de minimum sepet tutarı yüzünden geçmiyor yanına ürün ekleyince ya minimum sepet tutarını geçmiyor yada 1050 tlyi aşıyor Total fiyat alınmıyor
Ben aldığımda o sorun yoktu. Toplamda vergi dahil 1100tl ödedim. Şu anda malesef aynı şekil alamıyorum Örn : X15 gamepad %56 indirim aldı ama alamıyorum.

Screenshot_2025-01-04-08-47-47-803_com.einnovation.temu.jpg

Nasıl hocam o soğutma iş yapar mı?

duocast tabii ki, kıyaslanacak ürünler değil

Ben bu mikrofonu 1 yıl önce aliexpressten aldım. 550 liraya falan gelmişti. Sesi fiyatına göre gayet güzel, ama üstteki dokunmatik tuşu geldikten 1-2 hafta bozuldu. Onun dışında ürünü TRye bir marka getirmiş, adını hatırlamıyorum ama yeni gördüm 1700 TL'ye tr ürünü olarak sayıyorlardı kendi markaları gibi. Bir müzik firmasıydı.
O paraya fifine mikrofon alınır. Bu ürünün hakkı maks 1000tl sesi güzel hoş ama çok hassas duruyor. Uzun ömürlü gelmedi bana açıkcası.

Son düzenleme:
Ben aldığımda o sorun yoktu. Toplamda vergi dahil 1100tl ödedim. Şu anda malesef aynı şekil alamıyorum Örn : X15 gamepad %56 indirim aldı ama alamıyorum.

Alıntıyı görüntüle

O paraya fifine mikrofon alınır. Bu ürünün hakkı maks 1000tl sesi güzel hoş ama çok hassas duruyor. Uzun ömürlü gelmedi bana açıkcası.
Bu mikrofonu alırken dönüştürücü filan da almamız gerekir mi yoksa içeriğinde hepsi mevcut mu hocam?

goku010203

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Kaç tane f75 aldın

Top Bottom