Aldım ama anakartım ARGB desteklemediği için ışıklarını açmak için baglayabilecegim port yok240mm sıvı soğutmayı unuttun o da temu dan
temu arama yerine act695556 yaz arat 140TL daha indirim geldi ben o şekilde aldım gümrüğe takılmaz hocam zaten 1050tl den fazla bişey aldırmıyor temuŞuan da bu ürünü alsam gümrükten geçer mi? 996 TL olarak gözüküyor.
Bunu yazdığım zaman beni ortaklık programı diye bir şeye atıyor.temu arama yerine act695556 yaz arat 140TL daha indirim geldi ben o şekilde aldım gümrüğe takılmaz hocam zaten 1050tl den fazla bişey aldırmıyor temu
Keşke önceden söyleseydin 100tl lik aynı markanın ürünü ile sorun çözülüyor.Aldım ama anakartım ARGB desteklemediği için ışıklarını açmak için baglayabilecegim port yok
Temudan sipariş geçecem alabilirim aslında normalde kasanın ARGB fanlarıda var onlarıda kontrol etmek istiyorum hepsi için bir tane ürün buldumKeşke önceden söyleseydin 100tl lik aynı markanın ürünü ile sorun çözülüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şununla 10 tane efekt ve toplamda 20 mod felan kullanılıyor.
Alıntıyı görüntüle
ahahha kusura bakma ama hala gülüyorumBenimki halâ Çinde yakında heralde trenle filan gelicek.
Çoklu fan varsa bu tarz ürün alın.Temudan sipariş geçecem alabilirim aslında normalde kasanın ARGB fanlarıda var onlarıda kontrol etmek istiyorum hepsi için bir tane ürün buldum
https://share.temu.com/5U6ElYwEcnA
Bu ürün işe yarar diyorsan bunu almak isterim.
Ben sırf meraktan aldım fiyatı ucuz geldi zaten beğenmessem satıcam.Yayıncı değilseniz mikrofon neden alıyorsunuz merakımdan soruyorum. Orta seviye kulaklıkların mikrofonu oyunlarda net şekilde duyuluyor zaten. Ayrıca masada yer kaplama derdi var bir de .
Bu hangi soğutucuKeşke önceden söyleseydin 100tl lik aynı markanın ürünü ile sorun çözülüyor.
Alıntıyı görüntüle
Şununla 10 tane efekt ve toplamda 20 mod felan kullanılıyor.
Alıntıyı görüntüle