Neler Yeni

🔥İndirim Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
yukarıda yazdıgım şeye bakın hocam.
O tuş takımı banada indirimli geldi hakkımı mikrofonda kullandım. %20 kupon olmadığı için 150tl gibi bir fiyata geliyordu

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
O tuş takımı banada indirimli geldi hakkımı mikrofonda kullandım. %20 kupon olmadığı için 150tl gibi bir fiyata geliyordu
yani indirim yapılabiliyor bi şekilde onu anlatmaya calıstım ama zor.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Berk
uğraşırsanız gerçekten indirimden yararlanabilirsiniz ama bir tık uğraşmak gerekiyor.
bu vergiler dahil 100 liraya geldi şuan kargoda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanki benden istedikleri parayı alamamış gibiler :D.
emin olun bir önceki alışverişinizden bunu zaten temin etmişlerdir, kredi kullanmışsınız. ki buna rağmen indirim olmadan zaten 150₺ gözüküyor vergi de dahil 100₺ ödemişsiniz yine değişen bir şey olmamış gibi

ama bu değil ki hiç güzel şeyler yakalanmıyor mesela apex mouselar 480₺ + vergi ort 800₺ ye alınacak en iyi ürünlerden bir tanesiydi. o bile 1000₺ fiyata yükseliyor ama emsalleri arasında sunduğu özelliklerle rahat 1.5k edecek bir üründü böyle bazen fırsat ürünleri çıkıyor onları iyi değerlendirmek lazım

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver
emin olun bir önceki alışverişinizden bunu zaten temin etmişlerdir, kredi kullanmışsınız. ki buna rağmen indirim olmadan zaten 150₺ gözüküyor vergi de dahil 100₺ ödemişsiniz yine değişen bir şey olmamış gibi

ama bu değil ki hiç güzel şeyler yakalanmıyor mesela apex mouselar 480₺ + vergi ort 800₺ ye alınacak en iyi ürünlerden bir tanesiydi. o bile 1000₺ fiyata yükseliyor ama emsalleri arasında sunduğu özelliklerle rahat 1.5k edecek bir üründü böyle bazen fırsat ürünleri çıkıyor onları iyi değerlendirmek lazım
Hocam her zaman aula f75 aj159 apex gibi ürünler gelmez zaten bu üründe kötü bir fırsat değil ki ayrıca Ürünü ucuz aldıysak bir önceki siparişimizden zaten kar etmişlerdir düşüncene katılmıyorum.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra

o ürünü normal alırsanız 500 lira gibi bir fiyat çıkıyor ama ben 0 hesaptan önceden hiç alışveriş yok cebimden 100 tl çıkarak bunu almayı başardım yani şunu diyorum uğraşılırsa yapılabilir.

yaman..k

80+ Silver
o ürünü normal alırsanız 500 lira gibi bir fiyat çıkıyor ama ben 0 hesaptan önceden hiç alışveriş yok cebimden 100 tl çıkarak bunu almayı başardım yani şunu diyorum uğraşılırsa yapılabilir.
Aynen uğraşılırsa yapılabilir çok zor bişey değil 3 gün önce sıfırdan bir hesap açtım 2 gün sonra hiç bir şey yapmadan indirim geldi indirim düşürmek zor bişey değil.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
Öyle zaten yedek hesap açıp sepete alıcağın 2 3 ürünü atıp kampanya beklerken kuponu ve krediyi ayarlamak lazım. Lakin kupon vermeyi bıraktılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom