sivaciberk
80+
fifine 6a varken
Ben onu 700 e çekmiştim indirimdeykenfifine 6a varken
Baharat yolundan gelirHocam 650 değil 6500 km,.
link?fifine 6a varken
Geçti olink?
dostum bu temu evet bazı ürünleri tr fiyatına göre uygun alıyorsun ama yok öyle kupon verdi yok şu fiyattan şöyle düştü yok yanında şu ürün bedavaya geldi bunlar hep algoritma işi, yalangaç yani. ben de bu mik. aldım geçen hafta cuma günü 800tl aldım ne bir kupon ne bir indirim vardı baktım tr fiyatı 2kdan başlıyor, aldım. kabaca buna değinmek istedim temu öyle sanıldığı kadar kupon manyağı bir sistem değil. alacağın ürünü %80 indirim yapıyor ama fiyatı şişiriyor, bir ürün olması gerekenden %90 indirimli gözükse bu sefer sepete ekliyorsun min 700tl sepet tutarı olmalı diyor ee bu seferde algoritma sana 2. alacağın ürünü %50 fiyatını şişirerek gösteriyor. ben çok şahit oldum bisiklet selesi alacaktım sepete ekledim 540tl 1-2 gün geçti farklı şeyler sepete ekledim, kupon denemesi yaptım sele 700tl oldu bir başka zaman 300tl düştü. yani kabaca senden almak istediği fiyatı zaten alıyor. saygılarÜrünün vergi dahil fiyatı 1450 TL. Ben ürünü teşvik indirimi + %20 indirim ile yaklaşık 800 TL ye aldım. Bu indirimi nasıl alıyoruz diye sorarsanız şans işi fakat ben bunları uygulayıp indirimi aldım ilk baş telefondan uygulamayı kaldırın sonra yeniden indirin yeni hesap açarken kesinlikle referans ile üye olmayın bundan sonra ürünü sepete atın her gün 2 3 kere temuya girip ürüne bakın yaklaşık 2. 3. günden sonra indirim hesaba geliyor ama gelmeyedebilir şans işi dediğim gibi. Bundan sonra %20 kuponu almak için ben temsilcilere TemuCS995 çalışmıyor dedim hesabıma tanımlandı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ayrıca ürün normaldden daha yavaş gelecek çünkü kara yolu ile teslim edilicekmiş.
Vergi dahil 800 e mi aldın?dostum bu temu evet bazı ürünleri tr fiyatına göre uygun alıyorsun ama yok öyle kupon verdi yok şu fiyattan şöyle düştü yok yanında şu ürün bedavaya geldi bunlar hep algoritma işi, yalangaç yani. ben de bu mik. aldım geçen hafta cuma günü 800tl aldım ne bir kupon ne bir indirim vardı baktım tr fiyatı 2kdan başlıyor, aldım. kabaca buna değinmek istedim temu öyle sanıldığı kadar kupon manyağı bir sistem değil. alacağın ürünü %80 indirim yapıyor ama fiyatı şişiriyor, bir ürün olması gerekenden %90 indirimli gözükse bu sefer sepete ekliyorsun min 700tl sepet tutarı olmalı diyor ee bu seferde algoritma sana 2. alacağın ürünü %50 fiyatını şişirerek gösteriyor. ben çok şahit oldum bisiklet selesi alacaktım sepete ekledim 540tl 1-2 gün geçti farklı şeyler sepete ekledim, kupon denemesi yaptım sele 700tl oldu bir başka zaman 300tl düştü. yani kabaca senden almak istediği fiyatı zaten alıyor. saygılar
edit: bu arada aynı satıcıdan almışız benimki havayoluyla gelicek diye gözüküyor