Palo DAYI 👑
80+ Gold
yo neden takılsın ki sınır 27 euroBu arada Max 26 Euro alışveriş yapmanızı öneririm. Gümrüğe takılacak yoksa .
yo neden takılsın ki sınır 27 euroBu arada Max 26 Euro alışveriş yapmanızı öneririm. Gümrüğe takılacak yoksa .
mikrofonun ses videosu vs. varsa atabilecek var mı
teşekkürler
Fiyatına ve yancılara göre başarılı evet. Ekstra indirim denk gelirse mükemmelteşekkürler
bu arada ses kalitesi gayet iyiymiş
kesinlikleFiyatına ve yancılara göre başarılı evet. Ekstra indirim denk gelirse mükemmel
27 evet de 26 yı gecmemekte fayda var. Ürün için demedim genel bir söylem benimkisi.yo neden takılsın ki sınır 27 euro
ne oalcakki aga 27 artı kargo ücretsiz ise 3 euro devlet koyuyor ( ulan yazınca bile insan garipsiyor ya adamlar temuda almıyor kargo bedavaya geliyor bizimkiler ona bile göz koyuyor )27 evet de 26 yı gecmemekte fayda var. Ürün için demedim genel bir söylem benimkisi.
27 evet de 26 yı gecmemekte fayda var. Ürün için demedim genel bir söylem benimkisi.
27 aralıktan önce verilen siparişler 27 euro yu geçsede bişey olmaz zaten tarih esas alınır.ne oalcakki aga 27 artı kargo ücretsiz ise 3 euro devlet koyuyor ( ulan yazınca bile insan garipsiyor ya adamlar temuda almıyor kargo bedavaya geliyor bizimkiler ona bile göz koyuyor )
Gümrüğe giriş tarihi esas alınır diye biliyorum.27 aralıktan önce verilen siparişler 27 euro yu geçsede bişey olmaz zaten tarih esas alınır.