R36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra...
her gün oynarsın, sorun olmaz. zaten çok pratik ayaklardan açıp kapatıyorsun. İnceleme videoları ve ürünün fotoğrafları bire bir, ne gördüysen o geliyor. şu...
curved takıntısı yoksa mutlaka ips tercih edilmeli bu bütçelerde. ayrıca bilgisayardan biraz daha fazla keyif almak istiyorsan oled tercih edebilirsin.
R36 iskeleti bir çok videoda sallanma yapıyor ben sırf bu durumdan dolayı R38 modeli tercih ettim. direksiyon sallanmıyor. tavsiye ederim bence acele etmeyin.
bire bir baskı uygulayacak şekilde bir temas yoksa problem olmaz benim lowprofile ramler bile neredeyse sıvı soğutmanın bloklarına temas ediyor. o şekilde...
Merhaba, Türkçe Q layout manyetik klavye arıyorum. %75 ve TKL tercihimdir. Rapid trigger, DKS, MT, TGL, SOCD (snap tap) özellikleri olan bir klavye olursa...
dostlar hem pc hem switch2 de kullanabileceğim kaliteli hall effect gamepad var mı ne önerirsiniz? tercihen standı batartası varsa iyi olur ama çok mühim...