Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin delirmek üzereyim valorant oyuna girdikten birkaç dakika sonra ister lobi ister oyun içi olsun hard donuyor ve reset...
Bende şöyle bir sorun var valorantı açıyorum 2-3 dakka sonra pc hard kitleniyor aynı seninki gibi. Reset atmadan asla düzelmiyor. Bir türlü çözemedim sorun...
Merhaba 7500f için msi mag coreliquid i240 aldım 10 gün oluyor thermalright sıvı soğutmadan geçtim çok memnunum tavsiye ederim. Aşırı sessiz pompa sesi yok...
Rival 3 wireless mouse satın aldım sadece 1 ay kullandım sonra attım bir kenara. Bu kadar berbat bir kablosuz oyuncu mouse olamaz gecikme var bir Logitech...
Kardeşim msi mag coreliquid i240 ya da kasan destekliyorsa i360 şiddetle tavsiye ederim. Yeni aldım aşırı sessiz bir soğutma yapıyor. 7500f işlemcimi apex...
yardım ettiğin için teşekkürler. Borular aşırı sertti ve işlemciye takarken bakır kısmı aşırı gergin hale getiriyordu. Zaten kurulumu sıkıntılı bir model...
Merhabalar deneyimlerinize ihtiyacım var. 7500f 4070ti super sistemim var. Hava da biraz sıcak. 7500f işlemciye thermalright frozen notte 240 sıvı soğutmayı...