hayır mantıksız tabi ki satıcı zaten güvenilir bir de yanlış anlama almışsın ürün gelmiş sorunsuz kurcalama artık sen aldıktan sonraki fiyatlara bakma aldın...
7500f işlemci aldım aynı satıcıdan güvenilir. İade etmenize gerek yok ayrıca ürün sağlamsa neden iade ediyorsunuz ki yazık değil mi satıcı o kadar riske...
Almayı düşünüyorum bu anakartı yavas yavas parça topluyorum msi anakart kullanıyorum. bu anakart iyi midir arayüz vs tavsiye eder misiniz? wifi li aradığım...
Şu an kullandığım msi anakarttan aşırı memnunum. Msi pro b650A wifi kesinlikle fp ürünü 3 adet gen4 ssd slotu 17 faz vrm istediğin. İşlemciyi takabilirsin...
İ240 kullanıyorum en güzel özelliği fanlar gerçekten sessiz aşırı sessiz. Sıcaklık olarak 7500f çok güzel apexde 2kda 180 fps sabitken urfada yaşıyorum 65 i...
Sakın bulaşmayın bu mouse a bende var sensörü aşırı berbat gaming olduğuna inanmıyorum logitech e göre sanki gecikmeli çalışıyor gibi. Ayrıcı şarjı bir...
Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin delirmek üzereyim valorant oyuna girdikten birkaç dakika sonra ister lobi ister oyun içi olsun hard donuyor ve reset...