barbossa63 isimli üyenin son içerikleri

1. B

7800x3d İçin 400 TL Farkla Hepsiburada Tercih Edilir mi?

Sorma abicim sorma insanlar kötü cidden kötü . Biraz empati biraz anlayış biraz düşünce
  2. B

7800x3d İçin 400 TL Farkla Hepsiburada Tercih Edilir mi?

7500f işlemci aldım aynı satıcıdan güvenilir. İade etmenize gerek yok ayrıca ürün sağlamsa neden iade ediyorsunuz ki yazık değil mi satıcı o kadar riske giriyor üstüne kargo ücreti ödüyor lütfen biraz duyarlı olalım
  3. B

Öneri NZXT H5 Flow Kasa + NZXT C750 80+ Bronze Psu 5999 TL'ye Alınır mı?

ben de bu sorunun cevabını arıyorum fikri olan varsa bilgilendirsin almayı düşünüyorum.
  4. B

RX 9060xt R5 7500f Sistem Kullanan Var mı

2K sistem için iyi midir? yoksa 1080 p daha mı iyi olur ben de toplayacağım lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız???
  5. B

🔥İndirim Gigabyte B850m Force Wıfı6e Am5 Ddr5 9600mhz (Oc) Matx Anakart 6999tl İncehesap

Almayı düşünüyorum bu anakartı yavas yavas parça topluyorum msi anakart kullanıyorum. bu anakart iyi midir arayüz vs tavsiye eder misiniz? wifi li aradığım için düşünüyorum.
  6. B

Yardım Ddr5 Anakart Tavsiyesi

Msi pro b650-a wifi tavsiye ederim 17 faz. 3 soğutuculu gen4 ssd. Heatsink var dolu gözküyor atx
  7. B

2k 27 İnç Monitör Önerisi ?

Merhaba kardeşim en son 12 bandındaydı ama şu an bakamadım ASUS rog XG27ACS tavsiye ederim İPS güzel bir monitör
  8. B

8000 TL Atx Anakart Önerisi — R5 7500f + İleride 9800x3d

Şu an kullandığım msi anakarttan aşırı memnunum. Msi pro b650A wifi kesinlikle fp ürünü 3 adet gen4 ssd slotu 17 faz vrm istediğin. İşlemciyi takabilirsin. Wifi var ssdlerde soğutucu var hem de 3 ünde birden.
  9. B

MSI Mag Coreliquid A15 Vs MSI Mag Coreliquid İ240

İ240 kullanıyorum en güzel özelliği fanlar gerçekten sessiz aşırı sessiz. Sıcaklık olarak 7500f çok güzel apexde 2kda 180 fps sabitken urfada yaşıyorum 65 i geçmiyor cs2 yine 180 fps sabitte 57-58 derece kalıyor bu sıcak havalarda. Thermalrigt 240mm den geçtim aşırı fark var. Kurulumu da aşırı basit
  10. B

Yardım Aıo Almak İstiyorum Önerileriniz Nelerdir ?

Msi mag coreliquid i360 önerebilirim. 240 mm kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor
  11. B

Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 1099tl

Sakın bulaşmayın bu mouse a bende var sensörü aşırı berbat gaming olduğuna inanmıyorum logitech e göre sanki gecikmeli çalışıyor gibi. Ayrıcı şarjı bir hafta gidiyor 2 adet küçük pille çalışmasına rağmen. Oysa logitech pili ne zaman taktığımı hayırlamıyorum. Steelseries evde duruyor bir işe...
  12. B

Yardım Valorant Hard Donma Lütfen Yardım

Vanguardı defalarca silip kurdum bir şey değişmedi?
  13. B

Yardım Valorant Hard Donma Lütfen Yardım

Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin delirmek üzereyim valorant oyuna girdikten birkaç dakika sonra ister lobi ister oyun içi olsun hard donuyor ve reset atmadan asla düzelmiyor. Kasma vs değil oyun donuyor pc kitleniyor. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum. Biraz araştırdım gerekli şeyler...
  14. B

Valorant PC Kitliyor

Çekirdek yalıtımı nedir ve nasıl açılıyor lütfen yardımcı olun
  15. B

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Kasa topladım 3 ay önce yoksa alırdım alınır bence 4x fan bile o kadar eder iyi fiyat
Geri