Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin delirmek üzereyim valorant oyuna girdikten birkaç dakika sonra ister lobi ister oyun içi olsun hard donuyor ve reset atmadan asla düzelmiyor. Kasma vs değil oyun donuyor pc kitleniyor. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum. Biraz araştırdım gerekli şeyler...
Bende şöyle bir sorun var valorantı açıyorum 2-3 dakka sonra pc hard kitleniyor aynı seninki gibi. Reset atmadan asla düzelmiyor. Bir türlü çözemedim sorun galiba vanguard kaynaklı sorun benzer mi bilemedim. Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun?
Merhaba 7500f için msi mag coreliquid i240 aldım 10 gün oluyor thermalright sıvı soğutmadan geçtim çok memnunum tavsiye ederim. Aşırı sessiz pompa sesi yok fanlar en üst devirde bile aşırı sessiz çalışıyor apexde 2k 180 fps sabit oynayışta 65 derecelerde tutuyor. Cs2 180 fps sabit 55...
Rival 3 wireless mouse satın aldım sadece 1 ay kullandım sonra attım bir kenara. Bu kadar berbat bir kablosuz oyuncu mouse olamaz gecikme var bir Logitech klavye mouse ve kulaklıktan şaşmam steelseries almayın aldırmayın . paranız çöp olmasın. Rival 3 wireless berbat ötesi bir kablosuz mouse tu
Kardeşim msi mag coreliquid i240 ya da kasan destekliyorsa i360 şiddetle tavsiye ederim. Yeni aldım aşırı sessiz bir soğutma yapıyor. 7500f işlemcimi apex gibi ağır işlemci kullanan bir oyunda şanlıurfa sıcağında 65 derecelerde tutuyor
1782237815
Direkt olarak 240 mm olanı alıp geçiyorsun bana...
yardım ettiğin için teşekkürler. Borular aşırı sertti ve işlemciye takarken bakır kısmı aşırı gergin hale getiriyordu. Zaten kurulumu sıkıntılı bir model kablo da yetişmiyor gibiydi ben de bu şekilde yaptım. Bunun bir etkisi olur mu
1781699648
Bir akrabamdan aldım para vererek almadım. Fanlar...
Merhabalar deneyimlerinize ihtiyacım var. 7500f 4070ti super sistemim var. Hava da biraz sıcak. 7500f işlemciye thermalright frozen notte 240 sıvı soğutmayı bağladım ve sıcaklık değerlerim işlemci apex legends oynarken 65-67 derece arası geziyor. Daha önce 4 bakır borulu yine thermalright hava...
https://www.n11.com/urun/asus-rog-strix-xg27acs-27-180hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-54841308?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bunu direkt alabilirsin şu an kullandığım...