barbossa63 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Valorant Hard Donma Lütfen Yardım

Vanguardı defalarca silip kurdum bir şey değişmedi?
  2. B

Yardım Valorant Hard Donma Lütfen Yardım

Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin delirmek üzereyim valorant oyuna girdikten birkaç dakika sonra ister lobi ister oyun içi olsun hard donuyor ve reset atmadan asla düzelmiyor. Kasma vs değil oyun donuyor pc kitleniyor. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum. Biraz araştırdım gerekli şeyler...
  3. B

Valorant PC Kitliyor

Çekirdek yalıtımı nedir ve nasıl açılıyor lütfen yardımcı olun
  4. B

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Kasa topladım 3 ay önce yoksa alırdım alınır bence 4x fan bile o kadar eder iyi fiyat
  5. B

Valorant PC Kitliyor

Secure boot olayını hiç bilmiyorum açık mı olması lazım biostan kapalı mı bilgilendirirseniz sevinirim
  6. B

Valorant PC Kitliyor

Bende şöyle bir sorun var valorantı açıyorum 2-3 dakka sonra pc hard kitleniyor aynı seninki gibi. Reset atmadan asla düzelmiyor. Bir türlü çözemedim sorun galiba vanguard kaynaklı sorun benzer mi bilemedim. Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun?
  7. B

Ryzen 5 7600 İçin F/P 240mm Sıvı Soğutucu Tavsiyesi

Merhaba 7500f için msi mag coreliquid i240 aldım 10 gün oluyor thermalright sıvı soğutmadan geçtim çok memnunum tavsiye ederim. Aşırı sessiz pompa sesi yok fanlar en üst devirde bile aşırı sessiz çalışıyor apexde 2k 180 fps sabit oynayışta 65 derecelerde tutuyor. Cs2 180 fps sabit 55...
  8. B

🔥İndirim Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost 2.299 TL

Rival 3 wireless mouse satın aldım sadece 1 ay kullandım sonra attım bir kenara. Bu kadar berbat bir kablosuz oyuncu mouse olamaz gecikme var bir Logitech klavye mouse ve kulaklıktan şaşmam steelseries almayın aldırmayın . paranız çöp olmasın. Rival 3 wireless berbat ötesi bir kablosuz mouse tu
  9. B

Çözüldü✓ Bir Türlü Karar Veremiyorum, İşlemcime Nasıl Bir Soğutucu Almalıyım?

Kardeşim msi mag coreliquid i240 ya da kasan destekliyorsa i360 şiddetle tavsiye ederim. Yeni aldım aşırı sessiz bir soğutma yapıyor. 7500f işlemcimi apex gibi ağır işlemci kullanan bir oyunda şanlıurfa sıcağında 65 derecelerde tutuyor 1782237815 Direkt olarak 240 mm olanı alıp geçiyorsun bana...
  10. B

Yardım 7500f Sıcaklık Değerleri Normal mi?

yardım ettiğin için teşekkürler. Borular aşırı sertti ve işlemciye takarken bakır kısmı aşırı gergin hale getiriyordu. Zaten kurulumu sıkıntılı bir model kablo da yetişmiyor gibiydi ben de bu şekilde yaptım. Bunun bir etkisi olur mu 1781699648 Bir akrabamdan aldım para vererek almadım. Fanlar...
  11. B

Yardım 7500f Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Merhabalar deneyimlerinize ihtiyacım var. 7500f 4070ti super sistemim var. Hava da biraz sıcak. 7500f işlemciye thermalright frozen notte 240 sıvı soğutmayı bağladım ve sıcaklık değerlerim işlemci apex legends oynarken 65-67 derece arası geziyor. Daha önce 4 bakır borulu yine thermalright hava...
  12. B

Yardım Aldığım Ryzen 7 7800x3d İşlemcinin Sahte Olma İhtimali Var mı?

oyuna girip ya da test uygulamalarına girip deneyeceksin sahte olsa performans vermez zaten
  13. B

7500f /// 5070 Valorant Kasma Sorunu

Merhaba diğer oyunlarda durum nasıl ve sıcaklık değerleriniz nasıl?
  14. B

Ucuza 2k Fast Ips Pivot 27inç Monitör Lazım

https://www.n11.com/urun/asus-rog-strix-xg27acs-27-180hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-54841308?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bunu direkt alabilirsin şu an kullandığım...
  15. B

🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 3x8p 1.999 Tl

arkadaşlar bu 2 bin lira olan ilanda 1 adet kablo mu var yoksa set mi tam anlamadım bu ne kablosu?
Geri