Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Beyaz acaba çabuk renk değiştirir mi onu da merak ediyorum. Sararma, leke vs
Onu hiç düşünmedim ,birkaç sene temiz dursun yeter. Sonrası normaldir zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim elim yaz kış terler ,siyah mouse bile aşındı bende. Kaçarı yok

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer
Ben siyah aldım aulada beyaz şuana kadar renk solması olmadı farede ne tür bir plastikten var bilmiyorum
Uzun süre kullanan var mı bilmediğimiz için
Onu hiç düşünmedim ,birkaç sene temiz dursun yeter. Sonrası normaldir zaten

Benim elim yaz kış terler ,siyah mouse bile aşındı bende. Kaçarı yok
Benimde yaz kış terliyor benimde öyle olur gibi😂

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
Benim attığım kredi siparişle alakasız
hocam bu PRO modelinde alıcı dock'ta demiştiniz sanki de
1738972682306.png

Bağlantı dock ile mi görselde gözüken usb dongle ile mi sağlanıyor şimdi ? Dock'sız kablolu veya dongle ile kullanım mümkün mü onu öğrenmeye çalışıyorum kısacası

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Alıntıyı görüntüle
Bağlantı dock ile mi görselde gözüken usb dongle ile mi sağlanıyor şimdi ? Dock'sız kablolu veya dongle ile kullanım mümkün mü onu öğrenmeye çalışıyorum kısacası
bunda dock ile bağlanıyor. Şarjı stasyon ile alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
Alıntıyı görüntüle
O gördüğün küçük dongle yok pro modelinde sadece dock var onla kullanabiliyorsun kablosuz şekilde dock olmadan Bluetooth ile kablosuz kullanırsin 3. Yolda kablolu şekilde 3 farklı şekilde bağlantı yapabiliyorsun Nl p ve pro modelinde

Pro modelinde dock içine gömülü dongle dock olmadan 2.4 GHz calismaz

Bluetooth ile bağlayabilirsin dock olmadan

3. Seçenek off moda alıp kablo ile bağlamak

bunda dock ile bağlanıyor. Şarjı stasyon ile alıyor.
Kablo ile bağlamayı denediniz mi nasıl çalışıyor kablolu bağlantı önceki mesajlarda kablolu kullanım yok demişsiniz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
O gördüğün küçük dongle yok pro modelinde sadece dock var onla kullanabiliyorsun kablosuz şekilde dock olmadan Bluetooth ile kablosuz kullanırsin 3. Yolda kablolu şekilde 3 farklı şekilde bağlantı yapabiliyorsun Nl p ve pro modelinde
anladım, siz dedikten sonra geldi aklıma Laptop için bence de NL P daha iyi taşınabilirlik ve batarya açısından daha rahat olur
Docksuz bluetooth olabilir evet de onun için ayrıca dongle gerekiyor değil mi, hem bluetooth wireless'a ve nearlink'e göre çok daha yavaş olsa gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
anladım, siz dedikten sonra geldi aklıma Laptop için bence de NL P daha iyi taşınabilirlik ve batarya açısından daha rahat olur
Docksuz bluetooth olabilir evet de onun için ayrıca dongle gerekiyor değil mi, hem bluetooth wireless'a ve nearlink'e göre çok daha yavaş olsa gerek
Bluetooth için dongle gerekmiyor anakartin destekliyor ise desteklemiyor ise Bluetooth dongle gerekiyor Bluetooth eşleştirmek icin
Bluetooth 2.4ghz e göre yavaş oluyor Nearlink hakkında bilgim yok denemedim daha önce

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Pro modelinde dock içine gömülü dongle dock olmadan 2.4 GHz calismaz

Bluetooth ile bağlayabilirsin dock olmadan

3. Seçenek off moda alıp kablo ile bağlamak

Kablo ile bağlamayı denediniz mi nasıl çalışıyor kablolu bağlantı önceki mesajlarda kablolu kullanım yok demişsiniz
Hocam siz söyleyince tekra denedim. Şuan çalıştı ilk başta işe yaramamıştı. Birde mouse da reset özelliği varmış.

1. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (Donanımsal Reset)

• Mouse'u takılı halde bırakın.
  • DPI + Yan Tuşlardan Birine Aynı Anda Basılı Tutun (Bazı modellerde DPI + Sol Tık veya DPI + Sağ Tık olabilir).
  • 5-10 saniye bekleyin, mouse ışıkları yanıp sönebilir veya kapanıp açılabilir.
  • Mouse'u bırakın ve yeniden deneyin.

BT oyuna uygun değil ama normal kullanımda idare ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
Hocam siz söyleyince tekra denedim. Şuan çalıştı ilk başta işe yaramamıştı. Birde mouse da reset özelliği varmış.

1. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (Donanımsal Reset)

• Mouse'u takılı halde bırakın.
  • DPI + Yan Tuşlardan Birine Aynı Anda Basılı Tutun (Bazı modellerde DPI + Sol Tık veya DPI + Sağ Tık olabilir).
  • 5-10 saniye bekleyin, mouse ışıkları yanıp sönebilir veya kapanıp açılabilir.
  • Mouse'u bırakın ve yeniden deneyin.

BT oyuna uygun değil ama normal kullanımda idare ediyor
1000030936.jpg

Kablolu moda almak için bağlantı modu fark etmiyormus kabloyu takınca otomatik geçiyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Bu kampanya daha önce hangi ürünlerde oldu. Ona göre normal fiyatından almayalım. Pro modelini vergiyle 1450 ye almıştım. Razer alınca açmadım kutuyu şimdi 1500 e alan yok. Yapacakları kampanyaya... Bari p modeline falan yapsalarmış. 900 tl lik ürünü 100 tl ye vermek nedir ya

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mertcan Atmaxa
HyperX Haste mouseum kırıldığı için ve Macbook proyla senkronize kullanmak için beyazını aldım bende indirimle sizce siyah mı almalıydım?

Top Bottom