hocam bu PRO modelinde alıcı dock'ta demiştiniz sanki de
Bağlantı dock ile mi görselde gözüken usb dongle ile mi sağlanıyor şimdi ? Dock'sız kablolu veya dongle ile kullanım mümkün mü onu öğrenmeye çalışıyorum kısacası
hocam bu PRO modelinde alıcı dock'ta demiştiniz sanki de Alıntıyı görüntüle
Bağlantı dock ile mi görselde gözüken usb dongle ile mi sağlanıyor şimdi ? Dock'sız kablolu veya dongle ile kullanım mümkün mü onu öğrenmeye çalışıyorum kısacası
hocam bu PRO modelinde alıcı dock'ta demiştiniz sanki de Alıntıyı görüntüle
O gördüğün küçük dongle yok pro modelinde sadece dock var onla kullanabiliyorsun kablosuz şekilde dock olmadan Bluetooth ile kablosuz kullanırsin 3. Yolda kablolu şekilde 3 farklı şekilde bağlantı yapabiliyorsun Nl p ve pro modelinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro modelinde dock içine gömülü dongle dock olmadan 2.4 GHz calismaz
O gördüğün küçük dongle yok pro modelinde sadece dock var onla kullanabiliyorsun kablosuz şekilde dock olmadan Bluetooth ile kablosuz kullanırsin 3. Yolda kablolu şekilde 3 farklı şekilde bağlantı yapabiliyorsun Nl p ve pro modelinde
anladım, siz dedikten sonra geldi aklıma Laptop için bence de NL P daha iyi taşınabilirlik ve batarya açısından daha rahat olur
Docksuz bluetooth olabilir evet de onun için ayrıca dongle gerekiyor değil mi, hem bluetooth wireless'a ve nearlink'e göre çok daha yavaş olsa gerek
anladım, siz dedikten sonra geldi aklıma Laptop için bence de NL P daha iyi taşınabilirlik ve batarya açısından daha rahat olur
Docksuz bluetooth olabilir evet de onun için ayrıca dongle gerekiyor değil mi, hem bluetooth wireless'a ve nearlink'e göre çok daha yavaş olsa gerek
Bluetooth için dongle gerekmiyor anakartin destekliyor ise desteklemiyor ise Bluetooth dongle gerekiyor Bluetooth eşleştirmek icin
Bluetooth 2.4ghz e göre yavaş oluyor Nearlink hakkında bilgim yok denemedim daha önce
Pro modelinde dock içine gömülü dongle dock olmadan 2.4 GHz calismaz
Bluetooth ile bağlayabilirsin dock olmadan
3. Seçenek off moda alıp kablo ile bağlamak
Kablo ile bağlamayı denediniz mi nasıl çalışıyor kablolu bağlantı önceki mesajlarda kablolu kullanım yok demişsiniz
Bu kampanya daha önce hangi ürünlerde oldu. Ona göre normal fiyatından almayalım. Pro modelini vergiyle 1450 ye almıştım. Razer alınca açmadım kutuyu şimdi 1500 e alan yok. Yapacakları kampanyaya... Bari p modeline falan yapsalarmış. 900 tl lik ürünü 100 tl ye vermek nedir ya