Arama sonuçları: *

1. K

EasySMX X20 mi yoksa ATK Battle Axe Pro mu?

Battle axe pro bence de daha iyi lakin baya üst düzey denecek kadar da iyi değil. İncelemeleri kimden izlemiştiniz?
  2. K

🔥İndirim Easy smx x15 1400₺ x5 1000₺ x20 2500₺

Alınır hocam. Fiyatlar çok iyi çökün gitsin
  3. K

IEM kulaklık önerisi 1500 tl yurt içi veya yurtdışı

Hadi be, elua ultra indirime girmiş. 30.dolardan 5 indirimle 25e almıştım şimdi 21e geliyor. Sağlık olsun neyse 1766174565 Üstüne şimdi bir de kiwi ears attiva için 2 al 1 öde kuponu verdi ama buraya gelmiyor. Acaba sorsam indirim kuponuna çevirirler mi ki ya
  4. K

Yardım F/P Gamepad Önerisi.

G7 satılmıyor G5 pro satılmıyor Easysmx x10 satılmıyor G7 pro 5500 civarında, şu an siyahı da geldi Huben 2 trde yok D10 3500 tl Cyclone 2 de 3-3500 civarında
  5. K

Kullandığım en iyi click hissiyatına çok yakın hissi. Abxy tuş hissi açısından sıralarsam eğer 1-g7(düz g7) 2-machenike g5 pro(v2 olmayan) 3-easysmx x10 4-g7 pro 5-mobapad huben 2 6-easysmx d10 7-cyclone 2 Şeklinde liste gider Supernova ve tüm 8bitdolar membran tuşlara sahip. Basım hissi...
  6. K

Hocam bütçeniz varken g7 pro bence en mantıklısı olur. F/p olarak cyclone 2 daha iyi olsa da özellikleriyle sizi verdiğiniz paraya före fazlasıyla memnun edecektir g7 pro. Cyclone 2'den daha iyi tmr stickler, daha düşük kablosuz gecikme, 2 yerine 4 ekstra buton, değişebilen dpad, kauçuk tutma...
  7. K

BIGBIG WON Gale Hall gamepad alınır mı?

Blitz 2de yok evet. Onun yerine cyclone 2 veya kunpeng 40 alın
  8. K

KZ Carol Pro vs Moondrop Space Travel 2 Ultra

Yakında kablosuz kulak içi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Normalde kulak üstü sevsem de taşıma kolaylığı ve küçük olmasından dolayı kulak içi de almak istiyorum. Aklıma başlıkta da belirttiğim KZ carol Pro ve Moondrop space travel 2 Ultra modelleri takıldı. Çok iyi duruyorlar ve linsoul...
  9. K

Öneri Pc icin Gamepad onerisi

Gale hall modeline bakın düz gale değil
  10. K

Yardım Sizce Dualsense mi Xbox Gamepad mi?

İkisi de değil. İkisine de bütçeniz varsa eğer ps tarzı isterseniz 8bitdo pro 3, eğer xbox tarzı isterseniz gamesir cyclone 2 almanızı öneririm. Elinizde şu an dualsense varsa bir tamirciden tmr stick takmasını isteyip onu da kullanabilirsiniz
  11. K

Hangi oyun kolunu almalıyım

8bitdo zaten bilindik bir marka hocam. Şu anda gamesir cyclone 2 veya 8bitdo ultimate 2 bu fiyat bandının en mantıklı kollarından. Aynı zamanda beitong kunpeng 40 da mantıklı bir tercih. Bu kollar stick drift yapmıyor ve çok daha hassas kollar dualsense ve Xbox'tan.
  12. K

Yardım Dualsense Sürümüm Eski Mi Yeni mi?

Bahsedilen mevzu o değil hocam. V1 v2 v3 v4 v5 gibi sürümler var. Bu sürümlerini seviyesine göre sticklerin, genel malzemenin kalitesi değişiyor. Malesef sony direkt kaliteli bir ürün sürmektense piyasaya sanki oyun çıkarıp üstüne yama yapar gibi sürüm değiştire değiştire kolları daha iyi...
  13. K

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Genelde hb ve trendyolda daha ucuz oluyor bir de. Yenir bu set
  14. K

GAMEPAD İÇİN TAVSİYE LAZIM(2000TL)

Nova 2 lite daha iyi
  15. K

GAMEPAD İÇİN TAVSİYE LAZIM(2000TL)

Evet. Alabilirseniz nova 2 lite alın.
  16. K

Yardım EKİPMAN FİKİR ALIŞVERİŞİ !!!

Bu kısma gamesir cyclone 2 öneririm. Pc için çok daha mantıklı, drift yapmayan ve mekanik tuşlara sahip bir kol. Ben de uzun süre kullandım lakin inceleme kanalı olduğumdan kendime bir g7 pro satın aldım ve sonrasında ona geçtim. Eğer alabilirseniz g7 pro da kesinlikle öneririm
  17. K

Yardım Müzik Dinlemek için BT Kulaklık Önerisi (2000-3000 TL Dolaylarında)

3 yıldır kullanıyorum. 2.5 senede pedleri soyuldu. Yeni ped alıp taktım dün sorunsuz kullanıyorum. Hala ses kalitesi taş gibi, aldığınızda eq ayarı yapmak lazım uygulamasından isterseniz size kendi ayarlarımı atarım. Bunu yaparak ses kalitesini bayağı yükseltiyorsunuz. Eq tepkisi çok iyi...
  18. K

2500 tl gamepad önerisi gibi

Hall effect stickler yok. Drift problemi olacaktır ilerde. Hall effect bir kol almak daha mantıklı olacaktır
  19. K

Çözüldü✓ PC için Max 4000TL Gamepad öneri

Beitong kunpeng 40 alabilirsiniz hocam. Eğer inceleme isterseniz game tech talk kanalına bakın. Türkiye'de reklamsız incelemesi olmadığından yurtdışında bu işi genel topluluk için yapan kanalları incelemeniz daha iyi olur. Aynı zamanda gamesir cyclone 2, 8bitdo ultimate 2 yeşil rengine de...
  20. K

PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

Hocam onu da alamıyorum ki 😁 elimdeki tüm kolları satsam şu anda bi vd6 etmiyor.
Geri