Arama sonuçları: *

1. K

Sandisk extreme 1tb nvme ssd alınır mı

Ben de karşılaştırdım şimdi, neredeyse aynı her şeyleri. Teşekkürler bunu alacağım büyük ihtimalle
  2. K

İnternette fazla bi yazı bulamadım ama bir yerde wd black sn770'in üstüne sandisk basılmış versiyonu diyorlardı doğru mu o
  3. K

Sandisk Extreme M2 SSD Laptopta 79 derece

Hocam ne yaptınız, aynı ssd'den almak istiyorum nasıl durumu şu an
  4. K

Uzun ömürlü 1TB M.2 SSD önerisi var mı?

Ssd kutusu olarak kendime beikell aldım amazondan, incelemesini izlediğimde aklıma yattı baya. Ugreen çok pahalı olmasaydı onu alırdım o ayrı mesele. Bu hafta içinde gelecek, geldiğinde test ederim
  5. K

Laptop için mantıklı bir tercih olur mu? Sistem bilgisayarın kendi SSD'sinde kurulu zaten bunu oyun oynamak ve depolama amaçlı kullanacağım, ısınma veya yavaşlık gibi sorunları olur mu
  6. K

Laptopa ısınma sorunu olmayan 500gb m2 ssd

Bu kadar ısınır mı yine de? Bana kioxianın ısınma problemi olduğu için olmuş olabileceği söylenmişti 1739837198 Western digitalde karar kıldım fakat sn5000 mi sn580 mi emin değilim
  7. K

Laptopa ısınma sorunu olmayan 500gb m2 ssd

Geçenlerde kioxia exceria g2 ssd almıştım ve laptopuma taktığımda 85-90 derecelere çıkıp bilgisayarımı doldurduğunu fark ettim. Bunun üzerine iade ettim ve onun yerine yeni bir ssd alma ihtiyacım oluştu. Biraz araştırdım ve WD Blue SN580 modeli aklıma yattı. Sizce mantıklı mıdır veya ne almam...
  8. K

Çözüldü✓ Amazondan aldığım ssd için iade

Şu anlık wd blue sn580, pny xlr8 cs3030 ve kingston nv2 arasında kaldım
  9. K

Tam olarak ilkini yapacaktım aslında 😅 asıl ssdsinde bilgisayarın yer az kaldı oyunlarımı yeni olana aktarmak istiyorum
  10. K

QLC var ama sorun çıkarmaz mı uzun süreli kullanımda
  11. K

Mng'ye gidip kargoya verdim fakat gözükmüyor amazonda kargo şirketi tarafından kabul edildiği. Bir sorun çıkmaz değil mi
  12. K

Şimdilik iadeyi sağladım, bir de pny XLR8 cs3030 deneyeceğim o da ısınırsa dediğiniz soğutucuyu alırım gibi duruyor
  13. K

Ne kadarlık bir soğuma sağlar bunlar üsttekini görmüştüm aklıma da yatmıştı ama emin olamadım 1739535776 Bilgisayarı domdurması sıkıntı çıkarıyor zaten sıcaklıktansa
  14. K

Asus tuf f15 fx506hf-hn028 i5-11400h 8gb ram rtx 2050
  15. K

Yavaşladığı için dosya atımı ısısına baktım. İyi niyeti suistimal etmek değil, elimdeki düzgün çalışmayan ürünü iade ediyorum. Atım hızı 2100den 700e kadar düştü ne yapmam gerekiyordu bu durumda 1739525381 Aynı zamanda bilgisayarda donmalara sebep olduğunu da yazdım, bu durumda olan ssdden önce...
  16. K

Yerine ne önerirsiniz
  17. K

Bunun yerine pny xlr8 cs3030 alsam o da ısınır mı acaba? Bilinen bir sorunu var mı
  18. K

Laptopumun kendi ssdsi max 72 derecede çalışıyor. Anormal gerçekten bu
  19. K

85 derece çok fazla değil mi ama? Ki ısındığında laptop donarak çalışmaya başladı sıkıntı çıkardı bana dün baya. Okuma yazma testleri de baya düşüş gösterdi.
  20. K

61 derece laptop içinde mi yoksa masaüstü mü
Top Bottom