Yardım Sizce Dualsense mi Xbox Gamepad mi?

Reaksiyon skoru
47
İkisinin aynı fiyatta olduğunu varsayarsanız hangisi daha iyi?

Dualsense önceden kullandım çok kaliteli ve çok güzel, Steam üzerinden de DSX ve onun DLC'lerine sahibim. Ancak hangisini almalıyım? 2023'te Dualsense i kullanınca sanki bazen sorun yaşıyordum. Güncel kullanan var mı?

Ben dualsense kullanıyprum hiç bi sorun yaşamıyorum kendi pc uygulamasıda var günceleme vs de şarjını falanda görebiliyorum ikisi arasındaki temel fark bence kişinin elinde hangisinin rahat etmesi durumu ben duale çok daha rahatım xboxa göre

Dualsense önceden kullandım çok kaliteli ve çok güzel, Steam üzerinden de DSX ve onun DLC'lerine sahibim. Ancak hangisini almalıyım? 2023'te Dualsense i kullanınca sanki bazen sorun yaşıyordum. Güncel kullanan var mı?
xbox bana gore daha guzel bence ikisinide test ederek birinde karar vermeniz daha dogru olur

İlk çıktığından beri bilgisayarda kullanıyorum Dualsense hiçbir sorun yaşamadım. Şuanda zaten hiçbir sorun yok. Zaten update de geldi diye biliyorum bilgisayara yönelik. Hangisi rahat geliyorsa onu alıp geçin o yüzden.

2 sene xbox gamepad, 1 sene dualsense kullandım. bana göre fifa oynarken en rahat olanı gamepad. fakat diğer bütün oyunlarda dualsense daha iyi. premium hissi var. analog drift sorunu iki kolda da var. garanti konusunda sony'i bilmiyorum fakat microsoft mükemmel diyebilirim. herhangi bir sorunda sıfır kol ile değişim yaptılar. muhtemelen sony de aynıdır. gamepad'in pilli olması dezavantaj.

3 senedir dualsens kullanıyorum. 2 tane indirimli xbox kolu aldım zamanında son nesil. 2 gün alışmaya çalıştım ama çok rahatsız edici geliyor kol tozlar içine yeşil renkli xbox kolu büyük ihtimal sonsuza kadar duracak bir köşede. tercihim dualsens çok rahat ve kullanışlı.

dualsense tartismaya kapali pilli kolmu alinir .d ergonomi sifir
onunda kendi içinde avantajları var bir iki rastgele insanın dediği bilgiyi benimseyip ilgili konu görünce hemen kopyala yapıştır yapmayın.

İkisi de değil. İkisine de bütçeniz varsa eğer ps tarzı isterseniz 8bitdo pro 3, eğer xbox tarzı isterseniz gamesir cyclone 2 almanızı öneririm. Elinizde şu an dualsense varsa bir tamirciden tmr stick takmasını isteyip onu da kullanabilirsiniz

DualSense daha iyi olsa da birinci parti konsol gamepadleri yerine tercih edebileceğiniz daha iyi alternatifler de mevcut. Potansiyometre kullanan cihazlardan uzak durmanızı öneririm.

Yerinizde olsam hall efect barındıran gamepadlere yönelirdim. Xbox 9.nesilde de Dualsensede de drift problemleri var. Bu yüzden çok uzun ömürlü değiller. Bütçeniz ne kadar?

Pc içinse ikiside değil, cyclone 2 gibi gamepadlere yönelin.

Geri