Çözüldü✓ Dualsense mi alınmalı yoksa 9. nesil Xbox gamepad mi?

emir66

80+
Reaksiyon skoru
0
Hangi kolu alacağımı bilemedim aşırı kararsız kaldım dualsense daha çok hoşuma gidiyo hem görsel olarak hem teknolojisi olarak ama bilgisayarda tam desteği olmadıgı için bazı oyunlarda yazılımla uğraşman falan gerekiyo 10 tane oyunda adaptive trigger kullanmak için bu kadar uğraş ve karışıklık değer mi bilemedim xbox kolunu tak çalıştır yapmak çok cazip geliyo.

Hangi kolu alacağımı bilemedim aşırı kararsız kaldım dualsense daha çok hoşuma gidiyo hem görsel olarak hem teknolojisi olarak ama bilgisayarda tam desteği olmadıgı için bazı oyunlarda yazılımla uğraşman falan gerekiyo 10 tane oyunda adaptive trigger kullanmak için bu kadar uğraş ve karışıklık değer mi bilemedim xbox kolunu tak çalıştır yapmak çok cazip geliyo.
PC de kullanılacaksa xbox 9. nesil kolu iyi bir tercih olur.
Diğeri seni daha çok cezbediyorsa karşılaşacağın durumları biliyorsun hangisi ağır basarsa onu al.

İlerde ps alma gibi bir durumun varsa dualsense al. Ben öyle bir durumum yoktu ama yine de dualsense almıştım bundan 6 ay önce, şimdi nasipmiş demekki ps5 sipariş edeceğim hafta içi. Ayrıca fifa forza falan oynuyordum PC’de uygulama falan kurmadım 100 liraya bt adaptör aldım trendyoldan tak çalıştır mantığıyla oynadım hep.

Bu zamana kadar hiç xbox tasarımına sahip bir gamepad kullanmamıştım, MSI Force GC30 V2 aldım tutuşu, kullanımı o kadar rahat ki sanki yıllardır alışıkmışım gibi geldi konforu. Bir de orjinal xbox gamepad nasıl kalitelidir kim bilir. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum, ki buna emülatörler de dahildir. Tak çalıştır mantığı, ekstra yazılım vs. ihtiyaç duymaması çok güzel.

Ps5'e sahip biriyim. 2 adet duelsense kolum var ve bilgisayarda kullanmak için yıllar önce xbox 9. nesil kolu almıştım. Kolları sadece playstation için kullanıyorum o kadar rahat ve ele güzel oturuyorki. Parmakları yormuyor konforlu.

Çok sağolun xbox aldım ne kadar adaptive triggerları falan denemek istesemde tamamen uyumluluk ve rahatlık için xbox iyidir ya

Geri