Çözüldü✓ Xbox Series 9. Nesil Gamepad mi almalıyım yoksa 8. Nesil mi?

Ps4 kolunun düzgün çalışmama sebebi xinput olmaması. Çin malı dediğin ürün xbox orj kolunu yıkıyor haberin olsun. Xbox elite vs almadıgın sürece xboxun kontrolcüleri çöp. Uzun vadede drift sorunu yaşaman da garanti. Gamesirsupernova-easysmx x10-x15, cyclone 2 yönel. Hepsi tak çalıştır, xboxla aynı.
Sen beni yanlış anlamışsın galiba zaten kötüleme amaçlı demedim çin malı diye benim kullandığım bir çok çin malı ürün var yani "çin malı" benim için kötüleme etiketi değil, ben bilmediğim bir konu olduğundan destek anlamında dedim onu hocam ama teşekkür ediyorum doğru diyorsunuz şuan zaten 2 adet cyclone 2 alacağım bir beyaz ve bir siyah olanından.

Sen beni yanlış anlamışsın galiba zaten kötüleme amaçlı demedim çin malı diye benim kullandığım bir çok çin malı ürün var yani "çin malı" benim için kötüleme etiketi değil, ben bilmediğim bir konu olduğundan destek anlamında dedim onu hocam ama teşekkür ediyorum doğru diyorsunuz şuan zaten 2 adet cyclone 2 alacağım bir beyaz ve bir siyah olanından.
Hocam hatalı bilgi olmasın 4 yıl 8.nesil 3yılda 9.nesil kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox 9.nesil bluetooth performansı açısından çok iyi.Bluetooth algılarkenki yanıp sönme animasyonu bile farklı.

Supernova tamamen membran tuşlardan oluşurken cyclone 2 ise tamamen mekanik tuşlardan oluşuyor. Cyclone 2 tmr stickler kullanırken supernova Hall effect kullanıyor. Cyclone 2 daha iyi bence ama eğer membran butonlar kullanacaksanız supernova da fazlasıyla iyi bir gamepad

En ucuzları bu şekilde gamesir kaleid ve gamesir g7 he hocam
"Membran tuş" nasıldır? Cahilliğimin kusuruna bakmayın, bilmediğimden soruyorum. Mekaniği biliyorum geri bildiri efekti sayesinde kullanıcının bastığının farkına varmasını sağlıyor, severimde aslında fakat bir yerden sonra baş ağrıtıyor ve geceleri hiç kullanışlı olmuyor sesinden dolayı ama Membran'ı bilmiyorum. Yani sessiz falan olduğunu biliyorum ama kullanış açısından hiç deneyimim yok malesef.

Birde 9.nesilde daha çok özellik var.Telefona veya bişgisayara bt ile bağlanıp bağlantıyı kestiğinizde gamepadin de enerjisi kesiliyor.

300 TL'ye kesinlikle değer

Hocam hatalı bilgi olmasın 4 yıl 8.nesil 3yılda 9.nesil kullandım

Xbox 9.nesil bluetooth performansı açısından çok iyi.Bluetooth algılarkenki yanıp sönme animasyonu bile farklı.
Yanlış yoruma mı cevap yazdın anlamadım. Bir de evet xbox iyi bir kol zaten o tartışılmaz ama pc için kol piyasası çok geniş bende bu gün izlediğim videolar forumda baktıklarımdan anladım yani evet f/p ve f/p dışı da xbox'u geride bırakan çok iyi seçenekler varmış.

Birde 9.nesilde daha çok özellik var.Telefona veya bişgisayara bt ile bağlanıp bağlantıyı kestiğinizde gamepadin de enerjisi kesiliyor.

300 TL'ye kesinlikle değer
yani drift problemine falan yatkınlığı da var, sadece kağıt üzeri özelliklerine bakmayalım, kaliteli olduğu zaten tartışılmaz, zaten kaliteli olmasa xbox demezdik fakat gerçekten cyclone 2 gibi çok iyi gamepadler var piyasada ve bazı konularda xbox öndeyken bir hayli konuda da cyclone iyi. Bir nevi intel vs amd, iphone vs android gibi, birisinin adı prestijli ürünü de güzel fakat diğeri de onu geride bırakacak ürünler çıkarıyor.

"Membran tuş" nasıldır? Cahilliğimin kusuruna bakmayın, bilmediğimden soruyorum. Mekaniği biliyorum geri bildiri efekti sayesinde kullanıcının bastığının farkına varmasını sağlıyor, severimde aslında fakat bir yerden sonra baş ağrıtıyor ve geceleri hiç kullanışlı olmuyor sesinden dolayı ama Membran'ı bilmiyorum. Yani sessiz falan olduğunu biliyorum ama kullanış açısından hiç deneyimim yok malesef.
Hocam daha önce dualsense kullandıysanız membran tuş o şekilde. Mekanik tuş hissiyatı ise yumuşatılmış mouse tıklaması gibi hissettiriyor cyclone 2'de

Membran mekanik tamamen tercih, klavyedeki gibi ''KESİNLİKLE MEKANİK'' gibi katı bi şart yok. Hissini beğendiğinizi alın. Mesela ben cyclone yerine supernova tercih ettim mekanik tuşlar sevmiyorum gamepadde. Supernovanın artısı da kapakları değiştirilebiliyor istediğiniz gibi renk renk. Cyclone 2nin membran hali.

Hocam daha önce dualsense kullandıysanız membran tuş o şekilde. Mekanik tuş hissiyatı ise yumuşatılmış mouse tıklaması gibi hissettiriyor cyclone 2'de
he o zaman cyclone iyi olur çünkü daha önce dualsense dışında gamepad almamıştım ve bu ilk deneyimimi kaliteli bir gamepad ile yapmak iyi olur.

Membran mekanik tamamen tercih, klavyedeki gibi ''KESİNLİKLE MEKANİK'' gibi katı bi şart yok. Hissini beğendiğinizi alın. Mesela ben cyclone yerine supernova tercih ettim mekanik tuşlar sevmiyorum gamepadde. Supernovanın artısı da kapakları değiştirilebiliyor istediğiniz gibi renk renk. Cyclone 2nin membran hali.
Arkadaş Cyclone için Whatgeek'de 2400'e satıldığı ve vodafone ile ödeyince 2200 olduğu bilgisini verd, sizin de Supernova için önerebileceğiniz bir site kod veya herhangi bir püf nokta var mı?

Geri