Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
Arızayı kabul etmiyorlar bizden kaynaklı değil değiştiremeyiz diyorlar. 2000 liralık gamepad için 20.000tl avukat tutup dava açacak gücüm de yok maalesef. Tüketici hakları desen en ama en iyi ihtimalle 6 ay sürüyor o kararı da kabul etmeyip dava bekleyebiliyor firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. video ürün değişimden geldikten sonraki hali.

ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
attığım linklerdeki videoları izle ve hep bu arızayla oyun oynadığını düşün. Örn RDR2de harita açmak için veya at çağırmak için parmağını yorduğunu hayal et. Maalesef haklının kazanamadığı bi ülkedeyiz.

Yaptık demek için yapmışa benziyorlar, geçmiş olsun hocam
ürünün seri numarasını Microsoft üzerinden sorguladım ve yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım tarihten tam 3 yıl önce Küba'dan alınmış doğal olarak microsoft garantisi kapsamında değil. Ürün bana geldiği zaman kutusunun üstündeki tozdan anlamıştım zaten. Dediğim gibi Gamepad başına 500tl fazla ver ama 0 ürün al TR garantili al. Microsoft ürününün arkasında durur lakin ithalatçı firma durmaz.

ürünün seri numarasını Microsoft üzerinden sorguladım ve yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım tarihten tam 3 yıl önce Küba'dan alınmış doğal olarak microsoft garantisi kapsamında değil. Ürün bana geldiği zaman kutusunun üstündeki tozdan anlamıştım zaten. Dediğim gibi Gamepad başına 500tl fazla ver ama 0 ürün al TR garantili al. Microsoft ürününün arkasında durur lakin ithalatçı firma durmaz.
evet bu konuda haklısınız hocam

Geri