Neler Yeni

Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
Arızayı kabul etmiyorlar bizden kaynaklı değil değiştiremeyiz diyorlar. 2000 liralık gamepad için 20.000tl avukat tutup dava açacak gücüm de yok maalesef. Tüketici hakları desen en ama en iyi ihtimalle 6 ay sürüyor o kararı da kabul etmeyip dava bekleyebiliyor firmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. video ürün değişimden geldikten sonraki hali.

Bünyamina

80+ Platinum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
attığım linklerdeki videoları izle ve hep bu arızayla oyun oynadığını düşün. Örn RDR2de harita açmak için veya at çağırmak için parmağını yorduğunu hayal et. Maalesef haklının kazanamadığı bi ülkedeyiz.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Yaptık demek için yapmışa benziyorlar, geçmiş olsun hocam
ürünün seri numarasını Microsoft üzerinden sorguladım ve yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım tarihten tam 3 yıl önce Küba'dan alınmış doğal olarak microsoft garantisi kapsamında değil. Ürün bana geldiği zaman kutusunun üstündeki tozdan anlamıştım zaten. Dediğim gibi Gamepad başına 500tl fazla ver ama 0 ürün al TR garantili al. Microsoft ürününün arkasında durur lakin ithalatçı firma durmaz.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
ürünün seri numarasını Microsoft üzerinden sorguladım ve yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım tarihten tam 3 yıl önce Küba'dan alınmış doğal olarak microsoft garantisi kapsamında değil. Ürün bana geldiği zaman kutusunun üstündeki tozdan anlamıştım zaten. Dediğim gibi Gamepad başına 500tl fazla ver ama 0 ürün al TR garantili al. Microsoft ürününün arkasında durur lakin ithalatçı firma durmaz.
evet bu konuda haklısınız hocam

Top Bottom