Anakartı alan arkadaşlar son durumlar nedir hangi işlemci ramle kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı bios olsun uyumsuzluk olsun vs vs yazarsanız iyi olur...
21 aralık 2023’de hepsiburada incehesap satıcısından alınmıştır. Kutu fatura ekipman hepsi tamdır.Full pivot özelliklidir çizik kırık vb. sorunu yok...
Ya 32 gerekli ama sonradan eklenebiliyor sonuçta işlemci anakart vs sonradan yapması ram gibi değil o yüzden single 16 alıp sonradan ikilerim ona para...
O attığınız ram zaten var mesajımda onu alıp sonraki ay bir tane daha ekleyip 2x16 yapabilirim diye yazdım
1775724716
Eğer gaming gecesinde yakın bir...
Kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmıyorum. Size de tavsiye ederim. 7500x3d her çözünürlükte alınır. Fiyatı rakibiyle kıyaslanmalı. 16k 7800x3d e...
Hocam sağolun ama elimde zaten ekran kartı 7800xt 6 fanlı hyte y70 kasa 360mm sıvı soğutma 2tb corsair ssd corsair 750w psu var yeni sistem almayacağım...
Seçtiğiniz tuf anakart modeli gayet güzel vrm sayısıda yüksek görüntü olarakda baya güzel duruyor lakin attığınız gskill marka ramlerin expo desteği yok...
Arkadaşlar şu anda am4 sistem kullanıyorum geçen yaz işlemcim (R7 5700x3d) aldıktan 6 ay sonra sorun çıkardı garantiye gönderdim para iadesi oldu fiyatı 2...