Merak etme örnek vermek gerekirse ülkede ne kadar suç işleyen varsa herkesten daha rahat içleri, hapisten çıkıncada tekrar tekrar yapıyorlar. Senin içinin...
Umarım ne kadar satmak için böyle toplu alan varsa hepsine iptal gelir. İhtiyacı olupta kullanmak için alanları kastetmiyorum. Tüketici elektroniğindeki...
Al sat işi gerçekten bir insanın düşebileceği aciz durumlardan biri gerçekten, ihtiyacı olan yüzlerce arkadaşımız var belki çalışıp çabalayıp bir şeyler...
Ben fiyatlar 6K ya düşecek dediğimde imkansız, siz ne biliyorsunuz gibi konuşanlar vardı, buyursunlar şimdi. Ve millet şaşırmış gibi alıyor, arkadaşlar...
Kendi İnsanını Hor Gören , Aşsalayan , Kendinden Başkasını Düşünmeyen İnsanlar Yüzünden Bu Haldeyiz
Adamlar bir gün çalışmasıyla on beş günlük erzak...
Riser sorunlu olduğu için değişim isteyen olmuş ve değişmişler bakalım 5.0 olmasa bile yenisini göndersinler en azından sorun ordan mı değil mi anlamış olurum
monitör 2K 32 240HZ'de displayport ile kullanıyorum yan monitör 1080p 240hz ama onu 120'de kullanıyom hdmi ile onları da denedim bu arada, hdmi ile tek...
Arkadaşlar AM4 sistemimde de böyle bir sorun oluyordu ilk başta ekran kartı değiştim devam etti sonra işlemci gitti falan derken AM5'e geçtim sorun yine...
Anakartı alan arkadaşlar son durumlar nedir hangi işlemci ramle kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı bios olsun uyumsuzluk olsun vs vs yazarsanız iyi olur...